Şimdi Ara

Uzaklaştırma kararı aldıran eşini evinde sevgilisiyle yakaladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
4
Favori
16.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Uzaklaştırma bir tedbirdir, uzaklaştırma isteyen taraf talep ettiği sürece tedbir devam eder. Uzaklaştırma tedbiri uygulanan kadınların başına polis dikilmiyor. Hatta ölümle tehdit edildiği için yalvararak polis koruması isteyen kadınların başına polis dikilmiyor. Sonra o kadınlar öldürülüyor filan... Yani içiniz ferah olsun, polisimiz böyle gereksiz mevzularla meşgul olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu adam cinnet geçirip kadının kelleyi uçursa bana göre suçlu bir insan değildir. Elini kolunu sallayarak dışarda dolaşması bir vatandaş olarak beni rahatsız etmez. Ama böyle bir kadının var olması bir yudum su içmesi bile beni rahatsız ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Işıl Ç. nin yüzünü kendini savunmak için yaralamadıysa kasti olarak yapmışsa maalesef ciddi bir ceza alacak. Kalıcı iz kaldıysa cezası katlanacak ne yazık ki. Ama aldatma olduğu için nafakadan kurtulur diye tahmin ediyorum. Adama üzüldüm yazık olmuş. Allahın belası kadın gün yüzü görmez inşallah.

  • Tedbir ise yaramiyor demekki.her koruma isteyen kadina nasil polis vereceksin.polis sayisi yetmez nasil olacak cok bilmis


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt

    Nasıl işe yarar hale getiririz diye düşünmektense kaldırmak en iyisi anlayışınıza göre. Cumhurbaşkanın sadece bir etkinliğinde görevlendirilen polis sayısı yeter de artar bile tüm koruma isteyen kadınlara. Kaldı ki buna bile gerek yok, tehdit edeni olması gerektiği gibi al içeri. Gerçi buna da yeterli hapishane yok dersin. Eğer içeri almayıp dışarıda dolaşmasına izin veriyorsan en azından GPS ile takip et. İşin ilginci çözüm bulması gereken ben olmadığım halde kafa yorup öneriler sunuyorum. Yahu devletin birinci görevi vatandaşın can güvenliğini sağlamak. Gerekirse polis sayısını iki katına çıkarır vatandaşını cinayetten korursun. Saçmalamayın artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 20 Eylül 2020; 12:36:9 >
  • Artık düzgün kadın bulmak zor. Çoğunluğu instagram da kendini pazarlamakla meşgul

  • Polis sayisi ile ilgili bildigin gram zerre bir sey yok.emin ol


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaklaştırma olmasın diyen birine cevap verdiğin için sen hatalısın. Böyle saçma sapan birşeyi ciddiye alıp neden cevap yetiştirdin. Blokla gitsin. Adamlar rahat rahat şiddet uygulamak için uzaklaştırmada kalksın diyorlar resmen. Arkadaş küfür etmiyim diyorum neyse...

  • Evli bir kadının da evli bir erkeğin de evlilik bitmeden aldatması kabul edilemez. Kadının aldatmasını normal karşılayıp, burada erkeği çomarlıkla, aldatan erkeği iki yüzlülükle suçlayan, feminist erkeklerin ileride evlendiklerinde böyle bir olayla karşılaşmalarını çok isterim.O zaman kadının yaptığını normal karşılayacaklar mı ? nasıl bir tepki verecekler onu merak ediyorum.

  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Ben ne diyorum sen diyorsun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada dediğim gibi. Empati eksikliği olan Meriç’lerin bol keseden sallayacağı bir konu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şiddet şiddettir, hepsine aynı oranda karşı olmak gerek. Kadına şiddet 100,çocuğa şiddet 90,hayvana şiddet 30 puan üzerinden mi cezalandırılacak. Hepsi aynı dereceden haklı haksız durumuna bakarak cezalandırılmalı. Özel yasa diğer mağdurları yok saymak anlamına gelir.

  • Forumda ne geniş insanlar var. Kadını savunuyor ne var bunda diyor. Demek herifin karısı hergün pompalatsa ne var arada erkeklerde yapıyor o da yapsın diyecek. Yuhhh olsun karakter sizlere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorum ki meriçler dolmuş yine konuya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul sözleşmesi bilmem ne zart sözleşmesi diye bu ülkede erkekleri iyice rezil ettiler. İstanbul sözleşmesi bu ülke erkekleri için pempe saçlı terörist feminist örgütler tarafından kurulmuş büyük bir komplodur.

    Hırvatistan kabul etmedi mesela İstanbul sözleşmesini.

    Bu ülkede feminist terör örgütleri oldugu gibi erkek haklarinida savunacak dernekler lazim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos beles konusuyorsun iste onu diyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ba yan a bak sen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.