Şimdi Ara

Uyurgezer TV | ÇEKİLİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar kıymetlimisss. Bugün yepyeni bir kanal açıldı ve bu kanal bir çekiliş yapıyor! GTA 4, L.A. Noire ve Manhunt oyunlarını bedava dağıtıyor! Kazanan üç kişiden biri olmak istiyorsanız yapmanız gerekn çok basit. Aşağıdaki videoyu izlemek, beğenmek, paylaşmak ve "Beni de alın ya la" diye yorum yazmak. İyi şanslar!

    VİDEO BURADA



  • Ahaha denemekten zarar gelmez bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLove7

    />






  • - Ben Mert
    - Ah keh keh keh
    - Ben Mert
    - Ah keh keh keh
    - Ben Mert
    - Ah keh keh keh
    - Ben Mert
    - Ah keh keh keh
  • Videonun yarısı gülmekle geçiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legendezut

    Merhabalar kıymetlimisss. Bugün yepyeni bir kanal açıldı ve bu kanal bir çekiliş yapıyor! GTA 4, L.A. Noire ve Manhunt oyunlarını bedava dağıtıyor! Kazanan üç kişiden biri olmak istiyorsanız yapmanız gerekn çok basit. Aşağıdaki videoyu izlemek, beğenmek, paylaşmak ve "Beni de alın ya la" diye yorum yazmak. İyi şanslar!

    VİDEO BURADA

    Manhunt dediğiniz oyunun çıkış tarihini ben unuttum siz hediye diye veriyor musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bakın, daha yeni başladık bu işe. Bu da ilk videomuz yani mükemmel olmamızı bekleyemezsiniz. 3 oyun hediye ediyoruz ki bu büyük bi sayı, Manhunt ise gayet güzel bi oyundu ayrıca. Her zaman tarihe bakmanız gerekmiyor. Ama hani şunu söyle yapın daha iyi olur falan diye yardımcı olacağınıza buradan şikayet ediyorsunuz ki çok yanlış bence. Ağzınızın suyunu akıtarak izlediğiniz tüm kanallar böyle başladı zaten bu işe. Oyunları ise bugün GMG'den aldık ve kodlar elimizide. Bu yatarsa, ileri bir zaaman için elimizde duracak kodlar. Hani biraz yapıcı olmayı deneyebilirsiniz bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legendezut

    Ya bakın, daha yeni başladık bu işe. Bu da ilk videomuz yani mükemmel olmamızı bekleyemezsiniz. 3 oyun hediye ediyoruz ki bu büyük bi sayı, Manhunt ise gayet güzel bi oyundu ayrıca. Her zaman tarihe bakmanız gerekmiyor. Ama hani şunu söyle yapın daha iyi olur falan diye yardımcı olacağınıza buradan şikayet ediyorsunuz ki çok yanlış bence. Ağzınızın suyunu akıtarak izlediğiniz tüm kanallar böyle başladı zaten bu işe. Oyunları ise bugün GMG'den aldık ve kodlar elimizide. Bu yatarsa, ileri bir zaaman için elimizde duracak kodlar. Hani biraz yapıcı olmayı deneyebilirsiniz bence

    Direk savunmaya geçmişsin izlediğim hiç bir kanal bu kadar kötü başlamamıştır. Oturup bir düşünün bizde eksik olan ney diye tekrar çekin video'yu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.