Şimdi Ara

Uyku Modu Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gigabyte 970a-ud3p
    AMD FX 8320
    g.skill ripjawsx 8gb(2x4gb) 1866mhz
    Sapphire Radeon R9 280 Dual-X 3GB
    OCZ VERTEX 120 GB SSD

    Yukardaki sistemi yeni topladım. Bilgisayarcıda win8.1 kuruldu. uyku modundan uyanmada herhangi bir sorun yoktu. Daha sonra ben bazı nedenlerden dolayı kendim win 8.1 kurdum (farklı bir kaynaktan )bundan sonra uyku modundan sonra kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmemesi sorunu ile karşılaştım. Ekrana ilk önce güç geliyor sonra stand by da kalıyordu. Bunun üzerine elimde bulunan orginal win7 64 bit kurdum bütün güncellemeleri falan yaptım. Ama hala uyku modundan sonra aynı şekilde kasa uyanmasına rağmen ekrana görüntü gelmiyor.

    Yardımcı olacak varsa sevinirim...



  • Ekran kartı yazılımından kaynaklı gibi görünüyor. Temiz kurulum sonrası yüklediğiniz ekran kartı sürücüsünü değiştirin (sürümünü). Temiz kurulum için windows resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


    NOT: Bu durum bazen power supply veya elektrik şebekesindeki bir kaçak nedeni ile de meydana gelebiliyor. Kullandığınız yerdeki topraklama hattını ölçüp tam olarak görevini yerine getirip getirmediğini kontrol edip bulabiliyor iseniz ödünç bir power ile test etmenizi de hatırlatmak isterim..Ayrıca anakartınızın kasaya gelen yüzüne bir yalıtıcı sünger veya kalın bir mukavva koyarak da bir deneme yapmanız iyi olur kanısındayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 2 Temmuz 2014; 2:50:19 >
  • Cevap için teşk.
    Kasa olarak Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 600W kullanıyorum. Elektrik UPS ten geliyor. Ekran kartının driver ını kendi sitesinden indirmiştim.
    Bir daha denerim.
    Bana da ekran kartı gibi geliyor. Bazen uyku modundan uyanırken monitöre anlık görüntü geliyor, masa üstü görünüyor ama bu 1 sn lik oluyor sonra hemen ekran stand by a dönüyor. Birde uyku modundan çıkarken sanki usb den yeni donanım takmışım gibi pc den algılama sesi çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.