Şimdi Ara

uyku hapı reçetesiz alınırmı,uyuyamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
272.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Antidepresanlar fiziksel bağımlılık yapmazsa da zihinsel bağımlılık yapıyor. Kardeşim paxil kullanımından doğan bağımlılığını 2 senedir Ege üniversitesi Madde bağımlılığı ana bilim dalında yenmeye çalışıyor. Antidepresan bağımlılığı teşhisini bizzat burdaki profesorler koydu. Kullanmadığında ne hale geldiğini tarif bile etmek istemiyorum. Adeta bir eroin bağımlısı gibi davranıyor. Takıntıları için başlamıştı takıntılarını yendi şimdi daha beter bir durumla karşı karşıyayız. Hayatımız üniversitede geçiyor resmen. Burada tanıştığımız hastaların birçoğu benzer antidepresanlar kullanan kişiler.. Bu kişilerin bir çoğununun hikayesini nette arama yaparak bulabilirsiniz. Zihinsel bağımlılık yaptığı kesin, fiziksel bağımlılık yapmıyor dense de ben kesinlikle yaptığını düşünüyorum. Bunlara başlayıp bir süre sonra isteğiyle anında kesebilen görmedim.

    Xanax, paxil gibi en meşhur antidepresanların uyku sorununa neden olduğunu basit bir araştırmayla görebilirsiniz. Zaten bu konu başlığında da birkaç kişi uykusuzluk için "Xanax" ı önermiş. Xanax 'ın mışıl mışıl uyuttuğunu uyuşturduğunu herkes bilir, prospektüsünde de açık açık yazar.

    Kardeşimin yaşadıklarından sonra şu lanet hapları masumlaştıranları lanetliyorum.. Birşeyi bilmeden burdaki uyduruk yorumlarla kimse antidepresan ve türevlerini kullanmasın lütfen




  • Anti depresanlarla anksiyolitikleri karıştırıyorsunuz sanırım. Paxil anti depresan evet ama Xanax değil. Xanax bağımlılık yapma düzeyi oldukça yüksek bir ilaç, zaten yeşil reçeteli ve doktorlar asla yazmıyor. Anti depresanlar zaten uzun yıllar kullanılır. Bu bağımlılık değildir. Bunun nedeni, hastalığın tekrar etme olasılığıdır. Migren önlemede kullanılıyorsa, hayat boyu kullanılır. Psikolojik bağımlılık ise tüm ilaçlar için geçerlidir. Kişiye göre, bir aspirinde bağımlılık yapabilir bu açıdan. Yalnız; anti depresanlar, aynen başlandığı gibi, yavaş yavaş bırakılır. Doz azaltarak. Yoksa geri çekilme yan etkileri durumu eskisinden kötü yapar.
  • insidon kullan oldukça faydalı ve yan etkisiz bir ilaç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xcasus

    uyku için

    unisom tb.
    reçetesiz satılır . 2.47 kr
    uyukmak istediğiniz zaman dan 1 saat önce 1 tane
    6 tl oldu
  • unisom aldım deneyecem bu gece yoksa final haftası uykusuzluktan kafayı yicem ben insallah işe yarar. 2 günde sadece 2 saat uyumama rağmen 3.günün gecesi acı çeke çeke uyumaya çalışmam ve sadece 2 saat uyumam??



    var mı yakın zamanda unisom kullanan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unisom kullanıp yattım hiçbi işe yaramadı geri 3 saat sonra uyandım ve sadece baş ağrısı yaptı. pek tavsiye etmem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Aynı dert bende de var.Maalesef uyuyamıyorum.Vardiyalı çalıştığımdan vardiya değişimlerindeki uyumsuzluk birkaç gün devam ediyor.

    ZESTAT 30 MG diye bir ilaç var.(Abdi İbrahim.). Yarım tablet şeklinde kullanılıyor..Yoğun iş temposunda olanlar çeyrek kullanabilir.Tam tableti 16-18 saat

    uyuyabiliyorlarmış.Açıkçası ben de kullanmayı düşünüyorum.Yoksa bütün günü uyuklayarak geçiriyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lburgazlı

    Selamlar,

    Aynı dert bende de var.Maalesef uyuyamıyorum.Vardiyalı çalıştığımdan vardiya değişimlerindeki uyumsuzluk birkaç gün devam ediyor.

    ZESTAT 30 MG diye bir ilaç var.(Abdi İbrahim.). Yarım tablet şeklinde kullanılıyor..Yoğun iş temposunda olanlar çeyrek kullanabilir.Tam tableti 16-18 saat

    uyuyabiliyorlarmış.Açıkçası ben de kullanmayı düşünüyorum.Yoksa bütün günü uyuklayarak geçiriyoruz.
    İyice araştırmak lazım hocam, bu unisom mereti hakkında yok şöyle uyutuyo yok şöyle bayıltıyo yok uyanamıyom vsvs şeyler okudum biraz umutlanıp aldım ama sadece baş ağrısı yaptı bende. aslında en iyisi bunlara hiç bulaşmamak ama uykusuzluk tamamen hayatımızı çok olumsuz etkiliyor mecbur kalıyoruz denemeye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Sambora

    iyiki bi konu acmisim haa : D 7 yildir hortlatila hortlatila konusmussunuz:D
    Sorunun Çözüldümü Hocam Benimde Göz altlarım ağrıyor sürekli.. Uyuyamıyorum deilksiz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honore77 kullanıcısına yanıt
    nu paxil miydi kafa doktorunun bana yazıdğı ismini unuttum vall.

    serex var bir kiremit rengi sadece onu hatırlıyorum. 1 ay kadar 3 ilaç kullandım benim hastalıkta hiç bir halta yaramadı. sadece burnum tıkalı olduğu için uyuyamıyordum serex sayesinde uyudum işte bu. 1 ay sonra hepsini attım sobaya yaktım. başka bir hastalıktan dolayı çok kötü haldeydim yoksa ben bu ilaçları ağzıma sürecek adam değilim. doktorun kapısının önünden bile geçmem.

    bütün klinikler teşhis koyamayaınca deli diyor beni zorla götürler valla. serex dışında fayda görmedim o da 2 kere ciddi uykusuzluk yaşadım o zaman işe yaradı.

    bir dahada ağzıma sürmedim 1 kutu içmemeişimdir onuda. sürekli değil sadece hastalık uyutmadında içtim..

    berbat bir ilaç tansiyonu düşürerek uyutuyor. kan beynime gitmiyordu resmen hissediyordum. damarlarında içinde askıda kalmış gibiydi bir garip yapıyor kamyon çarpmış gibi oluyorsun adımı zor atıyordum ilk içtimde




  • Lburgazlı kullanıcısına yanıt
    sakın kullanmabu ilaçları öldürür bile bütün gün kamyon çarpmış gibi gezersin bayıltabilir.
    çok yanetkisi var.

    bende 1 saate uyuyorum bir sürü sorun olması rağmen. hem hava sıcak uyutmuyor hem sorun uyku için bile ideal ortam lazım.

    evli olsam sorun yok sarılır uyurum anında. bir de de adam gibi eve taşınırsam iyi olur. özellikle sıcak çok etkiliyor uyutmuyor adamı. sıcak ister istemez vücutta stres yapıyor bende
  • Arkadaşlar sentetik ilaçlarla vücudunuzu öldürmeyin. Doğal besinler deneyin.

    Tocotrienol ve Omega 3 ve çeşitli bitki karışımından oluşan ek Besinler var. Bu besinler hücrelerin stresten korunmasına katkıda bulunuyor, derin Ram uykunuzu almanızı sağlayıp, uyku sırasında vücudu onarıyor. En doğal çözüm bu. Ben kullanıyorum, önceden yatakta dört döner, rüya bile görmezdim. Şimdi 5-6 saat uyku yetiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinibilen -- 12 Ağustos 2018; 6:18:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.