Şimdi Ara

Uyku düzenimi nasıl düzeltirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uyku düzenim mahvolmuş durumda gece 2-3-4 civarı yatıp sabah 6.45 te kalkıyorum. İntenetten bakıyorum normal bir ''Ergen''in günde 10 saat uyuması gerekiyormuş.

    Ben sabah kalkıyorum 6.45 evden çıkış 7.15 . Bi gidiyorum okula eve geldiğimde 4.15-4.30 . Ee otur biraz dinlen 10-15 dakka uzanıyorum. Saat oldu 4.45 Üst değiştir tuvalete gir el yüz ayak yıka oldu saat 5.00 . Bilgisayara oturuyorum 1 saat . 6.00 da kalkıp ödevlerim i yapıyorum 30 dakka - 1 saat . Saat oldu 7.00 . Yemeğe oturuyorum oldu saaat 7.30 . Biraz daha bilgisayara oturuyorum 8.00 bu saatte normalde konu tekrarı filan yapmam gerek ben pek yapmıyorum. Ama yarın sınavım var 8.00 den 10.00 a kadar bilgisayardan konu anlatımı filan izledim. Saat 10.00 da çay koydum 10.30 da oyuna girdim az önce bitti (Lol) . Şimdi çayı bitiricem dişlerimi fırçalıyıcam yatıcam. Ama inanırmısınız bütün günün en uykusuz olduğum saatlerinden biri şu an. Hadi diyelim 11.45 te yattım 7 saat yapıyor. 10 saat uyumak için 9 DA YATMAM LAZIM !!! .

    Saat 4.30 geliş.
    Saat 9.00 yatış.

    Ne kadar süre var arada ? 4.30 evet 1 günde uyuma ve okul haricinde bütün işler için kalan sürem. 4.30 . Çok iyi ya .



    4.30 saatte ben ne yapayım ? Şart olan 30 dakikalık yemeği çıkart 4.00 saat kaldı. 30 dakika ödevi çıkar kaldı 3.30 dakika . 30 dakika tekrar çıkar kaldı 3.00 saat. Okuldan gelince dinlenme el yüz yıkama eve gelinceki toplam tuvalet süresi su içmeler topla 30 dakika desek kaldı 2.30 dakika. Günlük işleri yapsam su doldurma odun çıkartıroyum bizim kata çöp atma ve birkaç işim daha var 15 dakkayı geçer ama 15 dakka desem kaldı 2.15 dakika . Koca okul gününden sonra 2 saat bilgisayarda hakkımdır diye düşünüyorum. Kaldı 15 dakikam . 15 dakika çıkıp arkadaşlarımla gezmeye kitap okumaya müzik dinlemeye ve yeni bir sürü hobime fazlasıyla yeter ve artar değilmi ?


    Yatıcam yatağa alıcam elime telefonu 3 e kadar çoğunlukla dh de durucam öyle uykum gelse bile uyumak istemiycem geçicek zaman olacak saat 3 düşünücem yarın 11.45 te yatayımda uykumu alıyım (3 te yattı).




    Yardım edin harbiden çok sinirimi bozuluyor bütün gün zombi gibi geziyor aranızda günde 10 saat uyuyan varmı ?







  • Sen daha dur,12. sınıfa gelince akşam 8-9 gibi eve gelicen ve tüm gün ders çalışdığından dolayı deli gibi yorgun olsan da yine de ders çalışman gerekicek
  • allpino A kullanıcısına yanıt
    Hocam o 1 sene üni için katlanılacak şeyde hani lisede hayatımızın en iyi dönemlerini yaşayacaktık ? 4.5 saat nedir yav ?
  • Spor yap. Body değil bir dövüş sanatı öğren zaten yorulursun :) Boksa gitmeni tavsiye ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 saat uyku ne oha
  • Zaman + Param olsa yapmayı düşündüğüm 3 şey var zaten body boks futbol (ilçenin takımına girmeye çalışmak).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Julimezar

    Zaman + Param olsa yapmayı düşündüğüm 3 şey var zaten body boks futbol (ilçenin takımına girmeye çalışmak).

    Body ile boksu birlikte yapamazsın. Body kasları sıkılaştırırken boks uzatmaktadır ondan dolayı ya body yada boksu tercih etmelisin :) Futbol, voleybol, basketbol bunlardan bir takıma girebilirsin. Zaten boksta uzmanlaşınca ringe çıkarsın eve geldiğinde direkt uyursun :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten 3 üde değil 3 ünden 1 tanesini demiştim. Muhtemelen body.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Şu yazıyı yazana kadar uyumaya çalışaydın hiç uyku derdin olmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.