Şimdi Ara

Uygun fiyatlı ses sistemi önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    TV'yi aldık(42LM660s), şimdi de ses sistemi bakınıyoruz. TV'nin sesini bugün son ayara getirdiğimde salon küçük de olsa yetmeyeceğini belli etti. Hele film, oyun vs için kendi kendine çalıp oynuyor gibi kalıyor.

    Aradığım öncelikli özellik fiyat/performans, özellikle fiyat. Zira bilgisayar ile kullandığım belki de 10 yıllık Jaguar marka uyduruk ses sistemi 105watt(o civarı birşey) ile yeri göğü inletiyor. Salon tabii daha büyük(~25metrekare) ama öyle çok çok güçlü bir sisteme gerek yok. Temiz çıkış versin yeter. TV LG olduğu için aynı marka olursa tek kumanda gibi bir avantajımız olacak sanırım. Xbox veya PS3 de bağlanacak. Oynatıcı ünitesine(Bluray olsa süper olur) gerek yok aslında, TV'den oynatacağız ama bu durumda receiverlı sistemlere dönüyor iş ve bütçemiz patlıyor.

    Önerisi olan?

    Teşekkürler







  • arkadaşlar ayrı konu açmak istemedim. Ben de LG' nin 55LM960V modelini aldım. Ses sistemi bakıyorum, aslında ev sinema sistemi mi almam lazım onu da bilmiyorum. Oynatıcı ihtiyacım yok tv' nin kendi oynatıcısını kullanıcam. Ses sistemlerinde optic çıkışlı fazla bir ürün yok piyasada bildiğim kadarı ile ama bana tavsiye edebileceğiniz 500-1000 TL arası bir sistem önerebilir misiniz filme ve müzik için daha çok film ağırlıklı olucakk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.