Şimdi Ara

Uygun bir nakliyat firması Kaplanlar Nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EVDEN EVE NAKLİYAT
    Kaplanlar Nakliyat olarak, Türkiye genelinde 10 yılı aşkın süredir evden eve nakliye hizmeti sunmaktayız. Gerek şehiriçi, gerek şehirlerarası taşıma hizmetinde bugüne kadar bizi tercih eden binlerce müşterimizin evini profesyonel işçilik, uygun fiyat ve ücretsiz sigortalama avantajları ile sorunsuz bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştirdik. Kusursuz müşteri memnuniyeti politikamız bizi evden eve nakliyat firmaları arasında öncü konuma getirdi.

    EVDEN EVE TAŞIMACILIK HİZMET İÇERİĞİMİZ;
    Profesyonel Çalışanlar.

    Firmamız çalışanları evden eve taşımacılık konusunda bilgili, profesyonel ve eğitimli insanlardır. Saygı, dürüstlük ve güler yüzlü hizmet bizim onlara ilk olarak öğrettiklerimizdir. İşini bilen, saygılı ve içinizin rahat ettiği insanlarla çalışmak sizi taşınma sürecindeki bütün sorunlardan koruyacaktır...

    Ücretsiz Expertiz

    Profesyonel expertiz ekibimiz taşınma sürecinin planlanmasında, fiyat teklifi belirleme sürecinde hanenizi ziyaret ederek size ayrıntılı bir rapor oluşturur. Taşınma işleminizin başından sonuna kadar yapılacak olan işlemlerden bilgi sahibi olursunuz. Sizlere kaliteli hizmet ile en uygun fiyatın buluştuğu en iyi teklif sunulur..

    Ücretsiz Sigortalı Taşıma Hizmeti

    Müşterilerimizin memnuniyeti, eşyalarının güvenliği bizim için en öncü gelen prensibimizdir. Bu sebeple taşınma sürecinde müşterilerimizin eşyalarını ücretsiz olarak sigortalıyor ve sizlerin güven içinde olmasını sağlıyoruz.

    Toplama ve Kolileme İşlemi

    Dilerseniz mutfak, ıvır zıvır, giyim eşyalarınızın kolileme işlemlerini de biz yapalım. Taşıma gününün öncesinde firmamızın bayan çalışanları ambalajlama malzemeleri ile evinize geliyor; kolilenmesi gereken mutfak, giyim ve aksesuarlarınında kolilenme işlemlerini de gerçekleştiriyoruz.

    Paketleme & Ambalajlama & Koruma Hizmeti

    Eşyaların taşıma sürecinde kirlenme, hasar görme durumuna karşı eşyalarınızı özenle ambalaj ve sarma işlemlerini yapıyoruz. Bu işlemi göstermelik değil olması gereken kalite prensibinde gerçekleştiriyoruz.

    Marangozluk Hizmeti

    Sökülmesi gereken dolap, masa ve ünitelerinizi dert etmeyin. Onları profesyonel ekibimizde ki marangozlarımıza bırakın. Eski evinizde ki sökülmesi gereken eşyalarınızın sökümünü gerçekleştirecek ve yeni evinizde sizin isteğiniz üzerine tekrar kurma işlemlerini gerçekleştirecektir.

    KAPLANLAR NAKLİYAT
    Huzur, Güven ve Mutluluk Taşır.

    ayrıntılı bilgi için; Kaplanlar Nakliyat







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.