Şimdi Ara

Uygun bios versiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir arkadaşım bios versiyonu güncellenince daha iyi performans alırsın dedi. ben de girdim hp nin sitesinden dv6-1235et vista 32 bit e göre 2adet bios vardı.2sini de kurdum ama 2si uymadı.oyunlarda ekranda baya kalın siyah çizgiler çıkıyor ekran görünmeyecek şekilde ve mozilla yı açarken ekranın sağ üst köşesindeki tuşlar hariç gri oluyor ekran kapatıp açabiliyorum tekrar ama 3 4 kez ard arda yapıyor aynı şeyi.uygun bios u nasıl bulabilirim.ana kartın markası tarzı şeyleri de yazayım

    Motherboard : Quanta 3268
    Chipset : Intel PM45 (Cantiga-PM) + ICH9M (Base)


    Laptopun çıktığı tarihe yakın bir tarihte çıkan bi bios bulsam hp nin sitesinden uyumlu olur mu acaba?yardımlarınızı bekliyorum...



  • Yeni çıkan bios sürümlerinde hangi problemlerin düzeltildiği yazar ve senin o problemlerle ilgili sorunun yoksa hiçbir fark göremezsin.
    En azından ilk bios yüklerken orjinalinin yedeğini alman gerekirdi. Şu an yapacağın en iyi şey servise biosunu yükletmek, kendin bir hata yaparsan anakartı gözden çıkarman gerekebilir.
  • hp de farklı bios sürümleri war da düzeltilenlere hiç dikkat etmemiştim.Şu ana kadar 7 tane bios versiyonu denedim hp nin sitesinden ama nafile.Geçen gün servise gönderdim not olarak da yazın demişlerdi istediklerinizi.Bios u da yazdım ama bakmamış bile adamlar biosa(bu arada hp nin iğrenç bir servisi war hp almayın derim).Başka bi yöntem yok mu bunun için olmadı tekrar servise ama yollamak da istemiorum şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.