Şimdi Ara

Uygulamayı portlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese
    Benim telefonum Galaxy Beam, hani şu projeksiyonlu olan. Geçtiğimiz aylarda bu telefonun yenisi çıktı, sadece çinde çıktı, çince ve korece (?) dışında sadece ingilizce dil desteği var falan. Beam 2'nin özellikleri, yeni çıkmış orta segmentte olması gereken bir telefona göre çok kötü, sadece projektöründe büyük gelişmeler var.
    Özete gelirsek, bende bu projektör uygulamanın apk'si var ve onu telefonumda çalıştırabilmek istiyorum.
    Karşılaştığım sorunlar, uygulamayı yükleyemiyorum, uygulama yüklenemedi diyor kurmaya çalışınca, telefonun build.prop'unu değiştirip telefonun kendini Beam 2 sanmasını sağladım, gene çalışmadı. Sistem uygulaması olarak, root browserla /system/app klasörüne atmayı denedim, olmadı, bilgisayarıma android commander indirdim, bu sefer de program telefonumun rootunu algılayamadığı için, telefonun içine atmaya izin vermedi, uygulamayı recovery'da flashable yapmayı denedim, kabul etmedi, lisansı kabul edilmedi dedi, "signed" yapmaya çalıştım, yok gene kabul etmedi.
    Telefonda yapmaya çalıştığım onca projeler var, ve neredeyse hepsinde böyle çıkmaza düşüyorum. Bu sefer de buradakilere danışayım dedim.

    Şimdii, yapabileceğimi düşündüğüm şeyler:
    1. yol: Custom recovery yüklemek (bu telefon için yapabilen duymadım, aslında belki duymuş olabilirim, bir rus forumunda olması lazım. (link atabilirim.)
    2. yol: Recovery 3e'yi kırmaya çalışabilirim, bir yerde okudum, öyle bir şey varmış.
    3. yol: Şu android commander'ın telefonumun rootunu algılamasını sağlayabilirim.

    Sizce ne yapabilirim? Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

    Not: Galaxy Beam'ınız varsa, benim sayfama bakmak isteyebilirsiniz, telefonla ilgili işe yarar yazılarım var. Beam+ diye aratın, galaxy beam resmine sahip olan sayfa benimki. (Not: sayfam ingilizce, isteyen olursa çeviririm)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.