Şimdi Ara

Uygulamanın grafik donanıma erişimi engellendi hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, sorunum tam olarak bu sorundur. İnternette yazılan CMD komuduyla yapılan bütün herşeyi denedim, Windows 10 kullanıyorum ve tamamiyle güncel, GTX 980 Kullanıyorum sürücüler tamamiyle güncel. DDU kaldırıp denedim gene olmadı.

    Sorunun enteresan kısmı her oyunda yapmıyor olması, zamanında LoL'de de bu sorunu alırken, PUBG oynadığımdan beri herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım ta ki dün akşam Rocket League alana kadar. Oyunu oynarken oyun donuyor ve bazen bilgisayar tamamen kilitleniyor. Yeri geliyor oyun donduktan 10 saniye sonra kaldığı yerden devam ediyor, yeri geliyor oyun bir anda donup kendi kendine 2. bir HDMI girişi yaratıyor. Yani Ses seçeneklerinde olan SAMSUNG(Nvidia High Definition Audio) kısmından aynı sekmeye bir tane daha açıyor ve ses düzeyi değişiyor sanki ikinci bir ekran kartına geçmiş gibi. Onboard ekran kartım var ancak önceliği anakarttan GTX 980 üstüne ve aygıt yöneticisini açtığımda Intel HD graphics gözükmüyor muhtemelen bu da ekran kartının kapalı olduğuna işarettir diye düşünüyorum. Bu konuda çok araştırma yaptım(daha önceden de) ancak herhangi bir çözüme ulaşamadım ve nette olan çözümlerin çoğu eski tarihli.

    Bu konuda yardımcı olabilecek gerçekten bilgili arkadaşlara ihtiyacım var. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Konuyu aktif olarak takip ediyorum cevap attığınızda geri dönmem geç olmayacaktır. İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raymone_Ruddock -- 29 Mart 2018; 19:33:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.