Şimdi Ara

Uygulamamız nasıl olmuş sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba üniversite bitirme projesi kapsamında seçtiğiniz kategorilere göre haber okuyabileceğiniz, girmiş olduğunuz anahtar kelimelere göre haberler alabileceğiniz aynı zamanda okuma alışkanlıklarınızı öğrenip size özel haber gösteren temiz okuma ekranına sahip, haber paylaşmına dayalı bir sosyal medya uygulaması geliştirdik.

    Yorumlarınızı bekliyorum. Uygulama üzerinde beğenmediğiniz geliştirilmesini istediğiniz bir yer varsa lütfen belirtin görüşlerinizi bizim için çok değerli. Teşekkürler.

    https://itunes.apple.com/app/id1207335287



  • Ben beğendim. Türk geliştiricilerimizin artması çok önemli. İsim de güzelmiş :)
    Tasarım yönünden birkaç şey değerlendirilebilir: Mesela concourse font:http://concoursefont.com ya da ücretsiz bir benzeri, büyük fark yaratacaktır.

    Uygulamamız nasıl olmuş sizce?

    Burada harita altındaki küçük yazı ve onun altındaki body neredeyse bitişik. Ara çok az açılırsa, önemli bir estetik yakalanabilir.

    Uygulamamız nasıl olmuş sizce?

    Yeşilin bu tonu da, cezbedici bulunmayabilir. Matlaştırmak, açmak, tonlandırmak gibi deneyler yapabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf ikonu, altına isim, altına sayı, sadeliği zedelemiş sanki.
    Son olarakta yeşilin üstüne siyah, pek gitmiyor. Ya beyazlaştırmak ya da açık renk, eliptik bir arkaplan eklemek düşünülebilir label'ın arkasına.

    Çok şey yazdığıma bakma, bunlar uygulamayı profesyonelleştirebilecek küçük detaylar sadece. Yoksa bu hali de gayet yeterli ve güzel. Devamını diliyorum çalışmalarınızın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73A8A7D1E -- 25 Mayıs 2017; 23:42:17 >




  • Hocam çok teşekkür ederim görüşleriniz için bahsetmiş olduğunuz değişiklikleri dikkate alacağız. Font ile ilgili olarak okuma ekranını kişiselleştirme seçeneğimiz mevcut arka plan rengi olsun, yazı tipi olsun. Bahsetmiş olduğunuz font da oldukça hoş görünüyor bir sonraki sürüme eklenebilir.

    Profildeki resim değiştirme butonunun altındaki isim gerçekten fazla olmuş zaten başlıkta da yazmıştık siz söyleyince dikkatimi çekti teşekkür ederim.

    Kullanıcı isminin altında rakam kullanıcının okur puanını göstermekte bu puan sizin yorumladığınız paylaştığınız makaleler diğer kullanıcılar tarafından okundukça artmakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.