Şimdi Ara

Üyeliğimi Devretmek İstiyorum (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    20 Mbps 50 GB EKOSINIRSIZ UYDUNET bağlantım ve bu bağlantıma bağlı (yada tam tersi) TELEDÜNYA Temel Yayın (bir çok HD kanal açak) Televizyon hizmetine sahibim. İnternet bağlantı hızımdan oldukça memnunum. Limitsiz internet, 20Mbps hızında bağlanıyorum. 50 GB lık adil kullanım kotası var. 50 GB dan sonra hızım 3 Mbps ye düşüyor. Ancak çoğu zaman adil kullanımı bile dolduramıyorum iş güç nedeni ile..
    Oyun oynerken yada sesli - görüntülü chat te hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Bağlantı kesintisi vs gibi birşey hiç olmadı denecek kadar az. (2 seneye yakındır kullanıyorum)

    Yeni taşınacağım binada uydunet sistemi olmadığı için (ne yazık ki) üyeliğimi devrettirmek istiyorum. 26 Temmuz 2015 e kadar taahhütüm var. Yukarıda saydığım hizmetlerin tamamı için 49 TL fatura ödüyorum.

    Verilen hizmetlerden çok memnun olduğum için ilk etapta taşıma işlemi gerçekleştirmek istedim ancak malesef yeni evimizin olduğu sitede uydunet hizmeti bulunmuyormuş.
    Taahhüt bozrudmak istemedim. Çünkü ciddi bir meblağ ödemem gerekiyor. (taahhüt bitimine kadar 49 TL lik faturayı ödemek çok daha avantajlı bir durumda) Boşuna fatura ödemekte istemiyorum. Bu yüzden eğer yeni üyelik almak isteyen olursa yada cazip kampanyayı kullanmak isteyenler olursa ANKARA da üyeliğimi devretmek istiyorum.

    İlgilenen arkadaşların bu konuya mesaj atması yada PM den bana ulaşmalarını rica ediyorum...







  • Teklifle ilgilenen kimse yok galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.