Şimdi Ara

Üyelerin aldığı 'ABSÜRT' cezalar. Değişiklik istiyoruz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olmaz,mümkün değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de zamanında yönetici olmadan önce çok şikayet ediyordum bölüm yönetiminden. Sonra yönetici olunca kurallara göre yönetim sergilerken elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım insanlara. Baktım iyi davranınca olmuyor, sonra daha sert olmaya yöneldim. Bu sefer yine olmadı

    Çok uzun zamandır buralara uğramıyorum. Kimler yönetici onu bile bilmiyorum ama ne yaparlarsa yapsınlar memnuniyet sağlayamayacaklarına eminim. Belki 10 yıldır buralardayım daha kimsenin yönetimden memnun olduğunu görmedim
  • Banliydim yeni yaziyorum.

    @atiuser,

    1-Artik herkesin icinde rencide olma diye isim vs vermemistim sen geldin teror sempatizani oldugunu acik ettin hic akillica degil keske susup otursaydin.

    2-5 defa blokluyorum diyorsun masallah her yazdigimi goruyorsun mesaj yazip sonra hemen blokluyorsun ki cevap yazamayayim. Bir de o kadar sinsi bir insansin ki tam ben banliyken yaziyorsun helal olsun.

    3-Hangi partiye oy verdigim seni ilgilendirmez ama CHP ye oy veriyorum saklamiyorum. AKP ye MHP ye de verebilirdim ya da hayatimda hic oy kullanmamis olabilirdim bu seni ilgilendirmez insanlarin demokratik hakkidir. AKP li diye yaftalayip yandas cekmissin aklinca yanina ama ozellikle beni futbol forumunda tanirlar.

    4-Beni muhattap almiyormussun ama ben gercekten seni hic tanimiyorken gelip yok yere bana laf attin nasil aylarca bilenmissen ben yurtdisinda yasiyorum diye ulkemi sevmiyorsun dedin.Tartismayi baslatip boyle soyler soyleyemezsin bloklayip gecseydin sana bir cevap hakki da dogurmamistim. Herkese soruyorum bir insanin yurtdisinda yasamasi ulkesini sevmedigi anlamina mi gelir? Elcilik gorevini yerine getirenler ogrenciler calisanlar vs ulkesinden nefret mi ediyor simdi? Nasil boyle bir mantik kurdun gorursen cidden tartisalim gel. Hic yok yere konuyla alakasi yokken yurtdisinda yasamami niye dile getiriyorsun cok istiyorsan gel yasa sen de ne yapayim yani?

    5-Gidip tum mesajlarimi sikayet etmissin sansa bakmadan ceza veriyorlar nasilsa diye masallah artik bisey demiyorum. Istersen yaz ozelden tartisalim bastan derdin neymis benimle cunku ben gercekten anlamadim niye bana saldirmistin en basta.

    Iyi forumlar,

    Inonu88




  • Forumun tadı kaçalı çok oldu be hocam. Uzun zamandır okumak dışında mesaj atmıyorum zaten. Adminler değişiyor ama tutarsızlıklar hiç değişmiyor. Bu bölüm adminini tanımam etmem ama bir zamanlar visualize reis vardı ona rica etsin tiyo alsın, futbol bölümü nasıl yönetilir. Nacizane tavsiyem olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Makarnacı321 Mesajını okudum hocam. Özel mesajın kapalı, mesaj atılmıyor.

    Büyük ihtimal "sefiller" dediğin için yemişsin cezayı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 17 Eylül 2020; 23:32:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.