Şimdi Ara

Üye ol,haberlerini paylaş siteni tanıt ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sizlere yeni bir forum sitesi tanıtacağım, bu forum sitesin'in amacı biraz farklıdır. Bu, forum özellikle haber yayınlayan teknoloji,mağazin,sağlık,oyun,gündem,kültür sanat, spor,ekonomi ve daha fazlasını ve farklı olanları yayınlayan site sahiplerinide ilgilendiriyor, yeni siteleriniz veya eski siteleriniz farketmez.

    Forumdaki amac şudur; kendi sitenizdeki haberlerin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlanmasına yardımcı olmakdır. örneğin sitenizde haber yayınlıyorsunuz ve bu haberin arama motorlarında daha fazla kitleye ulaşmasını istiyorsunuz diyelim, işte forumda buna yardımcı olacak, foruma girerek üye olduktan sonra haber kategorilerinde hangi haberi yayınlamak istiyorsanız o haberi ilgilendiren kategoriyi secerek konuyu açıyorsunuz. Ayrıca konu başlığınızı sitenizdekinden biraz farklı şekilde yazarak ve 250 ila 300 kelime arasında haberinizi yazıyorsunuz ve konunun sonuna haberin devamı: siteadresiniz ve site adresinize link vererek haberin adresini ekliyorsunuz etiketlerinizi giriyorsunuz ve konuyu açıyorsunuz hem sayfanız için backlink alıyorsunuz hemde google aramalarında haberinize katkı sağlanıyor. Paylaşımlarınızı özgünlüğünede dikkat etmeniz de gerekiyor, eğer iyi bir verim almak istiyorsanız bunu devamlılık olarak yapmanız gerekicek.

    Ayrıca forumda tanıtımlar yapabilirsiniz,site adreslerinizi,youtube kanallarınızı,sosyal medya sayfalarınızı,youtube müziklerinizi,instagram sayfalarınızı,twitter sayfalarınızı,firmalarınızı,uygulamalarınızı ürünlerinizi vb tanıtımlar yapabilir ve diğer kategorilerden faydalanabilirsiniz.

    Foruma gidiniz

    Görüş ve önerilerinizi konu altına belirtebilirsiniz. iyi akşamlar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.