Şimdi Ara

Uydunetimi başka birisine naklediyorum! (10seneden fazla üyeyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 12-13 yıldır kablonet kullanıyorum. Yeni bir yere taşınacağımız için ve sitede kablotv şebekesi olmadığı için bağlantımı kapattırmak zorundayım ama ne yazık ki kablotv ücretini ödememek için tahaüt vermiştim 2012 7. ya da 10. aya kadar. Şu an 1 mbit var 29 TL'ye, istenirse 3mbit 33 TL'ye geçerim nakilde. Acaba uydunete üye olmak isteyen birileri var mıdır?

    Ankaradayım Çankaya bölgesindeyim.



  • eger gittigin bölgede hizmet vermiyorsa taahhüt ü iptal ettirme hakkin var..buna emsal teskil edecek bi mahkemeye avukat abim sahit olup anlatmisti. bi konus uydunet müdürlügüyle olmazsa mahkemeye verecegini belirtirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakasupi

    eger gittigin bölgede hizmet vermiyorsa taahhüt ü iptal ettirme hakkin var..buna emsal teskil edecek bi mahkemeye avukat abim sahit olup anlatmisti. bi konus uydunet müdürlügüyle olmazsa mahkemeye verecegini belirtirsin.


    Vallahi site 3 senedir var ve bir kablotv kutusu getiremedilerse Çankaya'nın ortasına kendi hataları, o yüzden iptal etmeleri lazım. Ama isteyen olursa nakilde olur sonuçta masrafsız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.