Şimdi Ara

Uydunete Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TTnetten çok çektiğim için uydunete geçmeyi düşünüyorum ama açıkçası uydunetin hizmeti hakkında pek bir fikrim ve bilgim yok. Hizmet açısından ve bağlantı sorunları açısından yaşadıklarınız ve düşünceleriniz neler



  • ufak tefek sıkıntılar yaşansa da bölgesel olarak TTNet'ten 1000 (bin) kat iyidir uydunet. altyapı varsa apartmanınızda durduğunuz hata...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can358

    Arkadaşlar TTnetten çok çektiğim için uydunete geçmeyi düşünüyorum ama açıkçası uydunetin hizmeti hakkında pek bir fikrim ve bilgim yok. Hizmet açısından ve bağlantı sorunları açısından yaşadıklarınız ve düşünceleriniz neler

    Sorun yaşayanlar elbet vardır, sen yaşayacaksın anlamına gelmez.

    Ben, Beşi bir yerdeydi galiba kampanyasından faydalandım. En ufak şikayetim yok çooook memmunum
    Wireless Modem + HD Kutu Bedava aldım 38,5 TL ye Sınırsız 1GB İnternet Teledünya. Herşey yolunda
    Tek Wireless Balkonda çok iyi çekmiyor onun haricinde sorun yok (Eski modem de sorun yoktu)
  • Sakın diyeyim ama sakın eğer neden diye çok talep ederseniz yazarım ama şu örneği vermek bile yeterli.126'yı arayınca sizden müşteri numaranızı isterler ya 10 haneli rakam yerine siz ne sallarsanız sallayın o kısmı geçer.Bence bu bile ne kadar içi fos bir firma olduğunun göstergesidir.
    Ben taahhütüm bitsin gayrettedeki merkezlerine gidip modemi benzin döküp yakacağım...
  • işte böyle biri memnun biride çok şikayetçi olunca iş tamamen şansa kalıyo galiba :)
  • Merhaba, bende cumartesi günü başvuru yaptım, yarın kurulum için gelecekler. smile adsl kullanıyorum ve 24 aylık taahhütün bitmesini dört gözle bekliyordum sonunda o gün geldi :) artık smile adsl in 8mbps e kadar sınırsız internetinden aldığım 0.85 mbps ( 1mbps i görmedim 2 yılda, neymiş santrale uzakmışım, apartman içindeki tesisat kötüymüş....) hızındaki internetten kurtuluyorum.
    Ben 10mbps kullandığın kadar öde tarifesini seçtim, birde teledünya muhabbeti var, 9.50 tl ye HD teledünya. Yarın kurulum olucak bakalım hayırlısı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can358

    işte böyle biri memnun biride çok şikayetçi olunca iş tamamen şansa kalıyo galiba :)

    Bunun en kolay yolu bulunduğunuz bölgedeki kullanıcılara sormak, çünkü semt aynı olsa dahi sokak sokak farklılıklar oluyor.
  • hem fıyat acısından hemde hız acısından ttnetden daha ıyıdır tabi bazı sıkntıları var ama yapacak bısı yok..
  • arkadaşlar merak ettiğim bir konu var, biraz geç oldu ama :( . Yarın kurulum için gelecekler, nasıl yapılıyor bu iş? bana kablo tv yi ve interneti nerden vericekler, eve giren uydu kablo hattındanmı yoksa yeni bir hatmı çekilcek, hat çekilecekse dış kapıdan salona kadar kablomu döşenecek ? acil uydunet kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. teşekkürler.
  • Hocam apartman girişindeki kutudan dış kapıya kablo gelecek,o kablo eve girdikten sonra ikiye ayrılacak switch yardımıyla.1i televizyona öteki de modeme bağlanacak,eğer evde kablo zaten varsa onu direkt 2ye ayırcaklar.Umarım memnun kalırsın,ben yaklaşık 3 senedir aboneyim ama son zamanlarda dayanılmaz oldu artık,sözleşme bitmesini bekliyorum.Zamanında çok sevinmiştim halbuki uydunet geldi diye.
  • hocam evde kablo varsa derken uydu hatti var mesela, apartmanda her daireye dagiliyor her dairenin icindede tesisat hazir. eger baska bir kabloysa nasil cekilcek evin icine merak ettim simdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gopunk

    hocam evde kablo varsa derken uydu hatti var mesela, apartmanda her daireye dagiliyor her dairenin icindede tesisat hazir. eger baska bir kabloysa nasil cekilcek evin icine merak ettim simdi.

    Sadece adı uydunet hocam uyduyla bir ilgisi yok yoksa,apartman girişinde Turksat kutuları var ordan kablo getirecekler.Onu da dağıtacaklar evin içinde.
  • Yani evin içinde duvarda kablolarmı dolaşacak, ben bu kısmı hiç düşünmemiştim :( Umarım toki altyapıyı evlere dağıtmıştır... :(
  • Bizim evde dış kapıdan salona gelene kadar duvarlardan geçiyor kablo,zaten altyapı olmasaydı kuruluma gelmezlerdi,o konuda sıkıntı yaşamazsınız bence.
  • edit:

    Tamamdır sorun kalmadı yönetimle görüştüm daire içlerindede kablo tesisatı mevcutmuş :) sorun yok, rahatladım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopunk -- 29 Kasım 2011; 12:21:09 >
  • Evet sonuç olarak, geldiler bağlantıları yapıyorlardı ki SD yayın kutusu getirdiklerini farkettim, sözleşmede SD yazıyor dendi baktık SD yazıyor, çünkü yanlış bilgilendirilmişim, HD kutu ücretsiz olması için sınırsız uydunet abonesi olmam gerekiyormuş, iyi dedim olsun 3mbps sınırsız olsun oda uyar, sonra modemi taktılar süprizzz modem çalışmıyor :) zaten modemin üstü tozluydu kutusuda kendi kutusu değildi, yanlış modem getirmişiz dendi, yanlarında HD kutu olmadığı için teledünya bağlantısıda yapılamadı :) iş iyice saçma sapan hal aldı ve biz yarın tekrar gelelim diyip takım taklavatı toplayıp gittiler.... Bende müşteri ilişkilerini aradım ve yanlış bilgilendirildiğimi, ve işlemi tamamen iptal ettirmek istediğimi söyledim, bunun için bağlatı yapan şube ile görüşmeme gerekiyormuş, onlarada bir türlü ulaşamadım. yarın arayıp tamamen iptal ettiricem. Bu arada metronet fiber interneti aradım sinirden abone başvurusu yaptım, 8mbps 49 tl. uydunet te 3mbps 49 tl, metronette fiyatlarda indirim olmuş, bilseydim uydunete hiç bulaşmaz direk metronet fibere geçerdim. turksat uydunet sağolsun abone olmamam için elinden geleni yaptı, ama iyi oldu yoksa abone olduktan sonra metronetin fiyatlarını öğrenseydim kafayı yerdim, 3mbps fiyatına 8mbps fiber, daha ne olsun :)




  • Bende bi ara ciddi sekilde gecmeyi dusundum. TTnet deli ediyordu beni. Karsi apartmanda 6-7 mbit hiz varken ben 1mbit bile kullanamiyordum ve surekli kopmalar oluyordu. Fakat uydunet kullananlarin basina daha sacma olaylar gelince vaz gectimistim. Explorer'da 7-8 tane farkli sekme acinca, son acilan sekmelerde sayfa goruntulenemiyormus. Sayfalari yenilemen gerekiyormus v.s. Kablo tv veya Teledunya ariza yapinca internet'de gidiyormus. Her ay kablo tv nin ariza yaptigi ortamda uydunet kullanmanin mantiksiz oldugunu dusundum. Su an bizim apartmanda Teledunya sinyal sorunu var. Belirli saatlerde sinyal acayip sekilde dusuyor ve kanallarda mozaiklenme oluyor ve o esna da internet baglantisi gidiyormus. Apartman da imza toplandi, fakslar cekildi, herkes tek tek arayip sikayet etti ama nafile. Gelip duzeltiyorlar 2 gun sonra yine ayni. Cogu taahhut verdikleri icin iptal de edemiyorlar. Bir komsumuzun evinde hem uydunet hem de ttnet var. taahhut oldugu icin uydunet'i kullanamadigi halde her ay para oduyor. Gerci ben simdi baska yere tasindim TTnet den cok memnunum. Bildiginden sasma. yagmurdan kacarken doluya tutulma olasiligin cok yuksek. Bu iste tamamam sans gerekiyor.




  • ucu ucuna kurtulmuşsun geçmiş olsun
  • bu işler şans meselesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.