Şimdi Ara

Uydunet'le tanisamadan yasanan ilk sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Turksat Online Musteri Hizmetleri'nden 5 Mbit sinirsiz baglanti icin basvuruda bulundum.Aradan 2-3 gun gecti.Ne zaman geleceklerini ogrenmek icin 444 0 129'u aradim.Bana 5 is gunune kadar gelinecegi bilgisi verildi.Buraya kadar hersey guzeldi.Akabinde sistemden (internet) basvuru yaparken sadece 5 Mbit baglanti secenegi oldugunu, kampanyalardan yararlanma konusunda bilgi olmadigini, beni aradiklarinda mi kampanyalardan yararlanmak istedigim konusunda bilgi verecegimi sordum. Bana maalesef siz sadece basvuru yapmissiniz. Kampanyadan yararlanamazsiniz, 1 is gunu gectigi icinde biz buradan iptal edemiyoruz. Sizi randevu icin aradiklarindan abonelik istemiyorum demeniz gerekiyor. Bu sekilde sistemden dusebilirsiniz seklinde bilgi aldim. Akabinde yeniden basvurmam gerekiyor. Tekrar 5 is gunu yeniden bekleyecegim.

    Yani teknoloji caginda basvuru sistemini duzgun kurmamis olmalari, sistemden iptal edilememesi, randevu alinan Sisli Bolge Merkezi'ninde illaki "biz sizi aradigimizda internet'i istemiyoruz demeniz gerekiyor veya nufus cuzdaninizla buraya gelin" denilmesi beni daha 1.dakikada Uydunet'ten soguttu.

    Dolayisiyla kampanyalardan yararlanmak icin basvuruyu sakin internet uzerinden yapmayin. Telefonla arayin. Maalesef TTnet'e devam edecegim.







  • Talihsiz bir durum,geçmiş olsun.
  • ben internetten başvuru yaptım ve 2 senelik taahhütle kablo tv ve kurulum bedava kullanıyorum..bağlantı için geldiklerinde kampanya sözleşmesini imzaladım..
  • Allah allah çok ilginç bir durum. Geçmiş olsun arkadaşım.
  • bence yine sen uydunet e geç yaa =) her kes ikinci bir şansı hakketmez mi =)
  • :))) Bende bir kez daha aradim.Bu kez telefona cikan bayan bayagş yardimci oldu. Ben sizin adiniza yarin iptal islemini yapip basvuru yapacagim. Persembe gunu arkadaslarim gelecek ve baglantinizi yapacaklar dediler. 6 sene TTnet kullandiktan sonra cok garip hissediyorum.Bakalim neler olacak.Simdi her ihtimale karsi adsl'de hat dondurma yapacagim.Hani son durumda memnun kalmaz isem tekrar actiririm.3 ay kadar ucretsiz hat dondurulabiliniyormus.Artik hayirlisi 3 gun sonra Uydunet'liyim arkadaslar.Gozlemlerimi vakit bulursam yazacagim.Ilginiz icinde tesekkur ederim.
  • eğer bulunduğun yerde alt yapı varsa bence en mantıklısı. Şu an 5,6 milyon müşterisi var TTNET in. TTNET in facebook da sitesi var. Orada yaptıkları etkinlikleri kampanyaları falan bildiriyor. Ama görsen yorumları. Sürekli şikayet sürekli şikayet sürekli bir isyan. TTNET mecburen siliyor yorumların hepsini. İnan TTNET den kurtulmak isteyipte alternatif bulamayan bir sürü kullanıcı var. Bu kadar hizmetin kötü olmasının nedeni rekabetin olmaması. Ancak sen ve senin gibiler sayesinde az da olsa rekabet oluşur. Şuan TTNET 6 yıllık bir müşterisini kaybetti. Her kaybettiği müşteri için daha fazla yatırım daha iyi hizmet politikası izlemek zorunda kalacak. Ama şuan gerek duymuyor. Çünkü bizim gibi insanlar ttnet in tarifelerina mahkumuz.

    Uydunet şuan devletin. Müşteri hizmetlerinin o kadar mükemmel olmasını pek beklemek saçma olur. Ama yine senle son anda da olsa iyi iilgilenmişler...

    Kısacası sen uydunet e geçerek aslında ufak da olsa bize de yardım etmiş oluyorsun =)




  • Umarim en kisa zamanda alternatif kurumlar gerekli yatirimi yapar da siz de farkli seceneklere kavusursunuz.Ben belki de TTnet'in sansli uyelerindenim. 2mbit sinirsiz baglantim vardi. Gecen zaman icerisinde cok ciddi problemle karsilasmadim ta ki 8 bmit baglantiya gecipte hattimin kaldirmamasi ve cok fazla hattan dusmus olmamla baslayan bir alternatif arayisina yol acana kadar.Uzerine 8mbit baglantiya gectigim ve memnun kalmadan geri donmeme ragmen, bir sonraki ay faturasinda gerek 2mbit gerekse 8mbit baglantinin ucretini benden istemeleri de olaya tuz biber ekti.Gecmis olsun TTnet, umarim ben ve benim gibi musterilerini kaybetmek icin elinden geleni yapmaya devam edersin...
  • Merhaba tekrar,

    Bugun Uydunet baglantim yapildi ve TTnet uyeligimi dondurdum.Ilk kullanimima gore izlenimlerimi yazmak istedim.Ben kablosuz modemli olan kampanyadan yararlanmistim.Modemin dis gorusunu fena degil.Siritmiyor.Uzerinde anten olmamasi bende endise yaratmisti ancak su an yaklasik 20-25 metre mesafede ve duvarlarin arasinda sinyal gostergem iyi bazende cok iyi olarak gozukmekte.

    Baglanti sonrasi hattim hemen acildi. Ilk olarak hiz testi yaptim. 4.98 mbit download, 0.98 mbit upload verisi verdi. Flashget ve rapidshare'li download'larim sorunsuz.Inisli cikisli olsa da 600 kb civarinda bir hizla download yapiyorum.

    Sayfalari dusundugum kadariyla hizli acmiyor ancak. Hani 2mbit baglanti sonrasi 5mbit kullaninca bariz bir fark bekliyordum ancak olmadi. Su an icin memnunum ancak. Gelisme olursa sizi de bilgilendiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.