Şimdi Ara

Uydu Santrali ve Receiver Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Alt kattaki komşumun uydusunda sorun var. Mesela haber kanallarını izliyor sonra kanal D atv show falan açmak istiyor açılmıyor. Bazen bunun tam tersi oluyor normal kanalları izlilyor haber kanalllarına geçince açılmıyor. Sorun receiver larındadır dedim. Bizim receiver ı söktüm onlara taktım bizimkinde de aynı şey oldu.
    Tesisattan olabilirmi acaba.
    Yeni uydu santrali alıp bağlayacağız. Şuanki santralimizi aşağıda göstereyim.
    Uydu Santrali ve Receiver Tavsiyesi

    Binamızda Digitürk kullananda olacak normal uydu kullananda. Bunu düşünerek yeni bir santral önerebilirmisiniz. Birde Digitürk uyumlu santral alındığında Digitürk için ayrı bir çanak takmak gerecekmi ? Yine en azından 16 lık bir model olması faydamıza olur . Birde bu kaskat olayı nedir ? Alacağımız model kaskatlımı olacak ?
    _________________________________________________________________________________________________________________________________

    Birde yeni bir receiver arıyorum arkadaşlar HD/FHD yayınları destekleyecek , Usb Hdd takabileceğim her türlü formatta film izleyebileceğim , anne baba için kolay kullanım olacak şekilde receiver varmıdır ? Grundig Dsb 8200 / 8350 aklıma yattı gibi ama sizlerinde fikrini almak isterim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.