Şimdi Ara

UYDU RECEİVER DURDUK YERDE TUHAFLAŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NEXTSTAR 5500 XCI RECEİVER CİHAZIM KANALLARIN %95 İNİ ÇEKMİYOR. ARADA BİR TNT, TV8 TGRT GELİYOR. ANCAK TV7, ÜLKE TV VE 24 HABER SÜREKLİ ÇEKİYOR. CİHAZ BOZULDUYSA BU KANALLAR NASL ÇEKİYOR? SAĞLAMSA DİĞERLERİ NİYE YOK. ANLAYAN ARKADAŞLAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.



  • NE YAPABİLİRİM Bİ ÖNERİSİ OLAN YOK MU?
  • Aradaki kabloyu + başlardaki F konnektörleri + Lnb ve çanağı kontrol et hiçbirinde sorun yoksa cihazı fabrika ayarlarına geri döndür yine olmazsa büyük ihtimal içindeki tuner le ilgili problemin var demektir.. saygılar..
  • çakma marka alıpta sonra burada sızlananları anlamıyorum
  • Teşekkürler Neskali aynı bağlantılara başka cihaz taktığımda sorun yok, tüm kanallar çekiyor. Benim cihazı taktığımda kanal 7, ülke tv 24 haber hep çekiyor. Diğer kanallar genelde yoklar. Arada bir 5-10 dakikalığına gelip- gidiyolar. Bozuksa bu kanalları nasıl çekiyor? İşin mantığını anlamadım. Bu kanalların ne ayrıcalığı var.
    Tutankemon Next çakma marka mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parodi35

    Teşekkürler Neskali aynı bağlantılara başka cihaz taktığımda sorun yok, tüm kanallar çekiyor. Benim cihazı taktığımda kanal 7, ülke tv 24 haber hep çekiyor. Diğer kanallar genelde yoklar. Arada bir 5-10 dakikalığına gelip- gidiyolar. Bozuksa bu kanalları nasıl çekiyor? İşin mantığını anlamadım. Bu kanalların ne ayrıcalığı var.
    Tutankemon Next çakma marka mı?

    Genellikle hocam bu bahsettiğin durum tv kartlarında çok oluyo %90 ıda tuner problemi çıkıyo misal bende tv kartı var hafif tuneri paslanmış bazı kanalları alamıyorum fakat aynı kabloya receiver yada başka tv kartı taktığımda

    sorun yok... Şöylede bişey başıma gelmişti aktarmadan geçmeyeyim bi tanıdığın evine gitmiştim sadece 2 kanal çekmiyodu star la kanal d ne yaptıysak olmadı başka receiverde sorun yok aynı kabloda fakat o receiverde o

    iki kanalı çekmiyodu kabloyu değiştirdim geldi kanallar bende şaşırdım açıkçası...




  • teşekkürler ilgin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.