Şimdi Ara

Uyarıları Onaylayan Admin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün iki tane uyarı aldım ve tabi ki haksız yere.

    Uyarı Sebebi: "Forum Genel Kurallarıyla İlgili uyarılar" (Uyarı sebebine bakın)

    Mesajım:

    quote:

    Sen daha gençsin hocam, ben madde nasıl düşünen bir varlık olabilir diye soruyorum sen bana masal anlatıyorsun.
    Hormonların insan düşüncelerini değiştirmesi konumuzla veya ruhun olup olmadığıyla ne alakası var? Ben maddeden
    nasıl düşünen bir varlık ortaya çıktığını soruyorum. Düşünce nasıl basit bir şey olabilir?
    Her neyse böyle düşünmeni yaşına veriyorum.


    Şimdi bu mesajda uyarı verilecek ne var? En fazla mesajı silersin fakat (bu mesajı) silmeye de hakkınız yok. Tamam Kültü Bilimde'ki yönetici "Kabuska" taraflı bir şekilde yöneticilik yapıyor, önüne onay için gelen uyarıları onaylayan Adminler neden bakmadan onaylıyorlar ki. Tahminim çok fazla uyarı var hepsiyle tek tek ilgilenmek yerine hepsine basıyorlar onayı.




    İkinci olarak yöneticilere basit bir soru soruyorum. Torrent kelimesini kullanmanın cezası nedir diye fakat hiç bir yönetici cevaplamıyor yada cevaplayamıyor zira üyelerle yakından ilgilendiğini düşündüğüm yönetici Ömer bile cevaplamadı. Forum sırrı mı acaba? Zira her yönetici farklı cezalar veriyor.

    Örnek göstermek gerekirse ben bir konuda "Malum yerlere düştü mü?" diye soru sordum 4 gün forum uzaklaşması aldım. Forumdan bir arkadaş torrent kelimesini kullandığı halde uyarı almış.







  • Haklisin hocam banada haksiz yere 15 gun verdiler konu disinda sebebte "Bu konuda Ispanyolca konusuyoruz" diye konu actim konu yanlis yerdeymis. Konu eglence ve dalga gecme amacli acilmis ve bu konuda ingilizce konusuyoruz diye bir konu var 10-15 sayfa resmen duruyor oyle. Hic ya ilgi alaka 0 uyarilari onaylayan adminde otomatik herhalde herseyi onayliyor. Forum destege itiraz ettigimdede cevap bile vermeden ticketi kitlemisler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Outsider

    Haklisin hocam banada haksiz yere 15 gun verdiler konu disinda sebebte "Bu konuda Ispanyolca konusuyoruz" diye konu actim konu yanlis yerdeymis. Konu eglence ve dalga gecme amacli acilmis ve bu konuda ingilizce konusuyoruz diye bir konu var 10-15 sayfa resmen duruyor oyle. Hic ya ilgi alaka 0 uyarilari onaylayan adminde otomatik herhalde herseyi onayliyor. Forum destege itiraz ettigimdede cevap bile vermeden ticketi kitlemisler

    Sen benin forum destek maceramı bir bilsen, ben forum oluşturuyorum onlar kilitliyorlar, sonsuz döngü içerisine girecektik Ayrıca sana da haksızlık yapılmış hocam




  • Yazılandan ziyade yazana yönelik konuştuğunuz için uyarı aldınız. İkili tartışmalarda bu hususa özellikle dikkat ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kabuska

    Yazılandan ziyade yazana yönelik konuştuğunuz için uyarı aldınız. İkili tartışmalarda bu hususa özellikle dikkat ediyorum.

    Ben seni gayet iyi biliyorum, hiç kafanı yorma hocam
  • Konumla ilgilenilmesini bekliyorum.
  • Yukarı.
  • Şimdi gelin beraber güzelce inceleyelim aldığınız uyarıları.Haksız mı değil mi tekrar bakalım.

    23 Şubat günü iki adet uyarı almışsınız.

    Detaylı şekilde mesajları yazıcamki neden uyarı aldığınızı göresiniz diye.

    Evrim teorisi soru-cevap genel başlığı adlı konuda ilk önce aşşağıdaki mesajı yazmışsınız.

    quote:

    Bazı önemli sorularım var burayı tavsiye ettiler şimdiden cevaplarınız için teşekkürler



    Bilim dünyası beden sorusuna cevap bulamıyor galiba. Nasıl tek hücreden/ortak atadan geldik? Sıra sıra oluşumu anlatıyorsunuz fakat nasıl ve neden olduğunu anlatmıyorsunuz? Bu hücre veya atom veya her ne diyorsanız deyin düşünen varlık mı? Biz en kısa tabirle elementlerden oluşuyoruz değil mi? Peki bu elementler bir araya gelerek nasıl düşünen bir varlık ortaya çıkar?

    Bu soruya verilen bilimsel cevap varsa (Ki ben bulamadım genellikle hep ideoloji zira insan neye inanıyorsa ona göre araştırma yapıyor) yada fikri olan varsa..?


    Akabinde bir üyemiz size uygun bir dille cevap yazmış.Bu cevap'ta aşşağıda.

    quote:

    Bu sorun sanırım düşünme becerisine manevi bir anlam yüklemekten dolayı çıkıyor. Düşünce öyle çok karmaşık, çözülemeyecek bir şey değildir. Hatta senin farzettiğin anlamda bir "düşünce" olayı yoktur. Bir olay olur, onu değerlendirir sana en çok fayda sağlayacak şekilde yanıt verirsin. Basit fizik kurallarıyla birlikte açıklanabilir.

    Önce duyularımıza bakalım, onlar da karışık gibi gelir ama aslında çok basittir. Sinir sonlanmaları vardır, bunlar mekanik etkiyle uyarılabilir. Yani birisi sizin kolunuza dokunduğunda o mekanik baskı sinir sonlanmasını potansiyelini bozar. Hücre içinde Na hücre dışında ise K çoğunlukla bulunur ve bu bir potansiyel yaratır. Sizin oluşturduğunuz o mekanik etki potansyeli bozar ve hücre içine Na akmasını sağlar. Bu akma olayı bütün bir sinir boyunca yayılarak sinir merkezi sinir sistemine ulaşır. Her sinir beyinde belirli bir temas noktası vardır, dolayısıyla gelen uyarının nereden geldiği rahatlıkla anlaşılabilir ve bunu ileten sinir mekanoreseptör ise, bu bir dokunma, basınç duyusudur. Dolayısıyla sen şunu anlarsın, kolumun şu şu noktasından gelen, şu şiddetli (sinirden geçen uyarının frekansına göre) bir basınç. Sonra geçmiş bilgilerinden aynı uyarı geldiğinde neler yaptığını değerlendirir, ona göre hareket edersin. Basınç çok fazlayse mesela değerlendirmeden direk reflekle kolunu çekersin.

    Gördüğün gibi burada herhangi anlaşılamayacak, olağanüstü bir durum yoktur.


    Sizde bu cevap üstüne üyeye

    quote:

    Sanırım aynı şeyleri görmüyoruz


    demişsiniz.

    Peşine aynı üye size yine düzgün bir dille cevap yazmış.

    quote:

    Olay sanırım "ruh" kavramına inanmandan dolayı ortaya çıkıyor. Oysa basit bir örnekle de açıkladığım gibi böyle bir şey yok. Eğer bazı kimyasallarla (hormon) insanların "düşüncelerini" değiştirebiliyorsan burada manevi bir "ruhsal kavram"dan bahsetmek boşunadır. Burada basit fiziksel bir mekanizma vardır.

    Eğer açıklanamayacağını düşündüğün bir olay varsa buyur yaz, üzerinde düşünelim.


    Ve sizin üyeye yazdığınız mesaj.

    quote:

    Sen daha gençsin hocam, ben madde nasıl düşünen bir varlık olabilir diye soruyorum sen bana masal anlatıyorsun. Hormonların insan düşüncelerini değiştirmesi konumuzla veya ruhun olup olmadığıyla ne alakası var? Ben maddeden nasıl düşünen bir varlık ortaya çıktığını soruyorum. Düşünce nasıl basit bir şey olabilir? Her neyse böyle düşünmeni yaşına veriyorum.


    Bu mesajınız sebebiyle 1 puan almışsınız.Uyarı sebebine düzeysiz mesaj girilebilirdi.Forum genel kurallarıyla ilgili uyarılar girilmiş.Bu önemli değil.Önemli olan mesaj içeriğiniz.Size uygun bir dille mesaj yazan üyeye ''Sen daha gençsin hocam'',''sen bana masal anlatıyorsun'',''böyle düşünmeni yaşına veriyorum'' gibi ifadeler kullanıp karşınızdaki insanı küçümsemişsiniz.Verilen uyarıda hiçbir yanlışlık yok.Kesinlikle doğrudur.

    Gelelim 2.uyarınıza

    Yukarda yazdığınız mesaj üzerine başka bir üye size şu mesajı yazmış.

    quote:

    Merak ettim sen kac yasindasin? Avatarina ve mesajlarina ve uslubuna bakinca bana yuksek gelmiyor, ama sen sana efendice cevap veren kisiyle yaşını söz konusui yaparak uste cikmaya calisiyorsun

    Sordugun soruya verilen cevap tatmin etmediyse nedenini yaz lutfen. Yoksa yaş kac diyerek kendini kucuk dusurme


    Sizde bu arkadaşa şu cevabı yazmışsınız.

    quote:

    Saçma cevaplar verince sinirlendim. Düşünce basitmiş, hormonlar ruhun var olmadığını ispatlıyormuş falan. Bunları okuyunca adap sınırlarının dışına çıktım, kabul ediyorum.

    Profilim açık olduğu halde neden yaşımı soruyorsun? Diyecektim ki yaşımın saklı olduğunu gördüm. Her neyse bizim profilimiz açıktır Burada daha fazla mesaj yazıp birbirimizin kalplerini kırmayalım zira burada ki mesajlara göz gezdirdim (haliyle) herkes kendi düşüncesini bir diğerine kabul ettirmek için uğraşıyor dolayısı ile tartışma çıkıyor. Özellikle sizin gibilerin aşağılayıcı, insanları cahilmiş gibi muamele eden üslubunuzu bildiğim için sizlere karşı ön yargım var.

    Her neyse, kalp kırdığım arkadaşlarım var ise özür diliyorum.


    Bu mesajınızda adab sınırlarınızın dışına çıktığını kabul etmişsiniz.Ama akabinde mesajınızın içinde yine
    ''Özellikle sizin gibilerin aşağılayıcı, insanları cahilmiş gibi muamele eden üslubunuzu bildiğim için sizlere karşı ön yargım var.''demişsiniz.

    Bu mesajınız içinde 1 puan almışsınız.Bu verilen uyarıda yerinde ve doğru bir uyarıdır.

    Gördüğüm kadarıyla ön yargılarınız var.Hem yönetim ekibine hem konuyla alakalı karşıt görüşlere.Ancak ön yargılarınızdan kurtulmadığınız müddetce karşınızdakini anlayamazsınız maalesef.

    Bu bölümde birçok kez dikkat ediyorum hep yönetim aleyhinde birşeyler yazıp duruyorsunuz.Yaptıklarımızı,elimizden geldiğince forum için sarfettiğimiz enerjimizi,yeri geldiğinde özel yaşantımızı aksatıp forum için çabaladığımızı burda sizlere anlatmayacağım.Çünkü ben her ne kadar anlatsamda sizin ön yargılarınız sebebiyle bunları anlamanız veya kabullenmeniz çok zor olacak.

    Ancak sadece şunu diyebilirim.İlerde bir gün yönetim kadromuz içinde olursanız,sanırım o zaman bizleri gerçek anlamda daha iyi anlayabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: conjure



    Conjure hocam, öncelikle bir konuya mesaj attıktan sonra kilitlememeniz beni ziyadesiyle şaşırttı. Diğer taraftan uzun uzadıya yazdığınız mesaj demagojiden başka bir şey değil. Ben attığım mesajlarda uyarı verilecek bir durum göremiyorum siz görüyorsanız eğer bu forumda fazla takılmıyorsunuz demektir. Ben size uzun cevaplar vermiyecem zira bunu yapıcak ne zamanım nede takatim var. Ben ne yazarsam yazayım haklı olan yine sizler olacaksınız.

    Hala Torrent soruma cevap verilmedi

    http://forum.donanimhaber.com/m_69705979/mpage_1/key_/tm.htm

    Şu konuyu silmeyip kilitleyen bir yönetici var karşımızda. Ve birde

    quote:

    Sen daha gençsin hocam, ben madde nasıl düşünen bir varlık olabilir diye soruyorum sen bana masal anlatıyorsun. Hormonların insan düşüncelerini değiştirmesi konumuzla veya ruhun olup olmadığıyla ne alakası var? Ben maddeden nasıl düşünen bir varlık ortaya çıktığını soruyorum. Düşünce nasıl basit bir şey olabilir? Her neyse böyle düşünmeni yaşına veriyorum.


    Bu mesaja uyarıyı müstahak gören bir yönetim..

    Ben sizlere nerede takıldım biliyor musun hocam?

    "malum yerlere düştü mü?" sorusuna 4 gün forum uzaklaştırması, direk Torrent kelimesini kullanana uyarı verdiğiniz gün bende kayışlar koptu. Ve ayrıca forum destek'de açtığım konular cevaplanmadan kilitlenmesi. Bir konum halen açık ve forum oluşturma tarihi 14 şubat. Her fırsatta, her mesajda fedakarlık falan diyorsunuz fakat biz fedakarlık göremiyoruz hocam.

    quote:

    Bu bölümde birçok kez dikkat ediyorum hep yönetim aleyhinde birşeyler yazıp duruyorsunuz


    Haklısınız hocam, bu son olsun.




  • Yukarda yazdığım gibi maalesef önyargılarınız fazlasıyla var.

    O bakımdan uzun uzadıya size açıklayıcı bağlamda yazdığım mesajada üzüldüm.Ben size detaylı bir şekilde mesajlaşmalarınızı yazdım.Ancak siz sadece kendi mesajınızı yazmışsınız konuya.Konudaki diğer üyenin mesajlara karşılık kendi yazdığınız mesaj içinde adab sınırlarının dışına çıktığınızı yine kendiniz belirtmişsiniz.İşte o adab sınırlarının dışına çıkan mesaj için uyarı aldınız.Ve o uyarıyı kabul etmiyorsunuz.Bunuda ben anlayamıyorum.

    Size cevaben bir mesaj yazdım,konuyu kilitlemedim diye şaşırdınız.Yazdığım mesaj ile demagoji yaptığımı belirttiniz.

    Ne yaparsak yapalım hep bizim haklı olduğumuzu belirtmişsiniz ancak yeri geldi ekip olarak kaç kez özür diledik yaptığımız hatalar sebebiyle.Şimdi yukardaki mesajlar verilen uyarılar sebebiyle haksızız ama haklıyız gibi davranıyoruz size göre.

    Neyse sağlık olsun.Ben demagoji yapıyorum size göre.Belkide taraflıyımdır.Başka bir yönetici veya Admin arkadaş cevaplar dilerseniz konuyu.Ama o zamanda vereceğiniz cevabı şimdiden görebiliyorum.''Birbirinizi kollarsınız'' diyeceksiniz.

    Mesajlarım ve açıklamalarım sizi tatmin etmeyeceği için iyi akşamlar diliyorum..




  • @Conjure hocam gerekli açıklamayı yapmış, eksik nokta da bırakmamış ellerine sağlık. Benim bu açıklamalar dışında, söylemek istediğim farklı şeyler var. Daha çok kişisel şeyler.

    Burada yönetim kadrosu olarak hepimiz elimizi taşın altına koyup bölümlerimizi ileriye taşımaya çalışıyoruz. Bu işi kendi vaktimizden harcayarak yapıyoruz ve daha en başından karşılığında bir çok kez suçlanacağımızı bilerek başlıyoruz. Doğal olarak suçlamalar karşısında takıntılı davranmıyoruz, işi kişiselleştirmeyip yönetim-üye ilişkisini etik dışı yürütmemeye çalışıyoruz. Benim kişisel olarak tek beklentim yapıcı yanıtlar almak. Bu yanıtları alamadığım yere bir daha yüzümü dönmek istemiyorum, öyle de yapmaya özen gösteriyorum.

    Aldığınız uyarılarla ilgili söylemek istediğim tek şey var: "Bölüme gönderilen mesajlara cevap verirken mesajın içeriğine bakmayıp yazan kişiye göre yorum yapmanız veya yönetim tarafından saygısızlık olarak nitelendirilecek her türlü mesajda yaptırımımız 120 gün bölüm kısıtlaması olacaktır. Burada kriter yönetimdir."

    Sizin önyargılarınız bende karşılık bulsaydı eğer, Israr ile Kural İhlali deyip 120 gün kısıtlama verebilirdim. Cevap olarak da yukarıdaki yazıyı koyardım, sonuna da "Kriter bize aittir" deyip geçerdim. Ama yapmıyorum, yapmadım da. Olumlu geri dönüş alabileceğimi düşündüğüm her durumda 2. ve 3. şansı tanımaktan çekinmedim. Bunun aksi de geçerli, umudu kestiğim zaman da ilk fırsatta bana verilen yetkiyi kullandım.

    Bu söylediklerim belki hiçbir şey değiştirmeyecek: Zaten öyle bir beklentiyle yazmadım, tek beklentim okunup üzerinde düşünülmesi. Bu bile benim için yeterlidir.
    ===

    Laf açılmışken eksik nokta bırakmak istemiyorum, şu meseleye de değineyim:http://forum.donanimhaber.com/m_69705979/mpage_1/key_/tm.htm

    Yetki almadan önce en rahatsız olduğum mesele konuların silinmesiydi. Çünkü içinde emeklerimiz vardı, konu kural dışı olsa bile. Bu yüzden konuların akıbetini belirlerken konuyu görünür olarak bırakma üzerinde yoğunlaşıyorum; üst yönetimden aksi bir uygulama gelmedikçe de böyle yapmaya devam edeceğim. Bu meseleyi daha fazla dillendirmenin gereği yok kanımca.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: conjure

    Yukarda yazdığım gibi maalesef önyargılarınız fazlasıyla var.

    O bakımdan uzun uzadıya size açıklayıcı bağlamda yazdığım mesajada üzüldüm.Ben size detaylı bir şekilde mesajlaşmalarınızı yazdım.Ancak siz sadece kendi mesajınızı yazmışsınız konuya.Konudaki diğer üyenin mesajlara karşılık kendi yazdığınız mesaj içinde adab sınırlarının dışına çıktığınızı yine kendiniz belirtmişsiniz.İşte o adab sınırlarının dışına çıkan mesaj için uyarı aldınız.Ve o uyarıyı kabul etmiyorsunuz.Bunuda ben anlayamıyorum.

    Size cevaben bir mesaj yazdım,konuyu kilitlemedim diye şaşırdınız.Yazdığım mesaj ile demagoji yaptığımı belirttiniz.

    Ne yaparsak yapalım hep bizim haklı olduğumuzu belirtmişsiniz ancak yeri geldi ekip olarak kaç kez özür diledik yaptığımız hatalar sebebiyle.Şimdi yukardaki mesajlar verilen uyarılar sebebiyle haksızız ama haklıyız gibi davranıyoruz size göre.

    Neyse sağlık olsun.Ben demagoji yapıyorum size göre.Belkide taraflıyımdır.Başka bir yönetici veya Admin arkadaş cevaplar dilerseniz konuyu.Ama o zamanda vereceğiniz cevabı şimdiden görebiliyorum.''Birbirinizi kollarsınız'' diyeceksiniz.

    Mesajlarım ve açıklamalarım sizi tatmin etmeyeceği için iyi akşamlar diliyorum..

    Halen torrent ile ilgili sorumu yanıtlamadınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kabuska


    Torrent ile ilgili sorumu yanıtlayın, sürekli cevapsız bırakıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F4

    quote:

    Orijinalden alıntı: conjure

    Yukarda yazdığım gibi maalesef önyargılarınız fazlasıyla var.

    O bakımdan uzun uzadıya size açıklayıcı bağlamda yazdığım mesajada üzüldüm.Ben size detaylı bir şekilde mesajlaşmalarınızı yazdım.Ancak siz sadece kendi mesajınızı yazmışsınız konuya.Konudaki diğer üyenin mesajlara karşılık kendi yazdığınız mesaj içinde adab sınırlarının dışına çıktığınızı yine kendiniz belirtmişsiniz.İşte o adab sınırlarının dışına çıkan mesaj için uyarı aldınız.Ve o uyarıyı kabul etmiyorsunuz.Bunuda ben anlayamıyorum.

    Size cevaben bir mesaj yazdım,konuyu kilitlemedim diye şaşırdınız.Yazdığım mesaj ile demagoji yaptığımı belirttiniz.

    Ne yaparsak yapalım hep bizim haklı olduğumuzu belirtmişsiniz ancak yeri geldi ekip olarak kaç kez özür diledik yaptığımız hatalar sebebiyle.Şimdi yukardaki mesajlar verilen uyarılar sebebiyle haksızız ama haklıyız gibi davranıyoruz size göre.

    Neyse sağlık olsun.Ben demagoji yapıyorum size göre.Belkide taraflıyımdır.Başka bir yönetici veya Admin arkadaş cevaplar dilerseniz konuyu.Ama o zamanda vereceğiniz cevabı şimdiden görebiliyorum.''Birbirinizi kollarsınız'' diyeceksiniz.

    Mesajlarım ve açıklamalarım sizi tatmin etmeyeceği için iyi akşamlar diliyorum..

    Halen torrent ile ilgili sorumu yanıtlamadınız.

    Benden cevap beklemeyin.Çünkü yazdıklarıma demagoji diyen ve önyargılı olan size karşı boşuna cevap yazmayı düşünmüyorum.

    Yukardaki mesajınızda ''Ben size uzun cevaplar vermiyecem zira bunu yapıcak ne zamanım nede takatim var'' demişsiniz ya.Kusura bakmayın benimde size sürekli demagoji yapmaya zamanım yok.Sizin zamanınız ne kadar değirliyse benimkide o kadar değerli




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.