Şimdi Ara

utorrent eşlere bağlanılıyor sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler,

    Gece bilgisayarı açık bırakarak utorrent ile indirmeye başladığım dosyalar %80 civarına gelince durmuş. Ne yaptıysam olmadı. Dosya ilerlemesini gösteren bar kırmızı olmuştu. Başka torrentler bulup indirmeyi denedim eşlere bağlanılıyor yazıp kalıyor. seed sıkıntısı yok. Zaten birden fazla dosya indirmeye çalıştım. İnternetten bulduğum yöntemlerin neredeyse hepsini denedim olmadı.

    Yeni trackerlar denedim olmadı. ( Trackerların hiçbirine bağlanamıyor. Ya Zaman aşımına uğradı yazıyor ya da başka bir sorun)
    Başka programlar denedim olmadı.
    Bilgisayarı geçmişe döndürdüm olmadı. (zaten yaptığım bir değişiklikte yoktu.)

    Bir format atmadım. Onu da buradan sonuç çıkmaması durumunda deneyeceğim :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraham31 -- 10 Eylül 2015; 10:34:17 >



  • ne desem boş bence format at
  • abraham31 A kullanıcısına yanıt
    Umarım indirdikleriniz yasaldır, sonra sıkıntı çekmeyiniz (Torrent, sadece kaçak oyun vb indirirken kullanılmıyor, birçok oyun ve büyük boyutlu uygulamalar torrent üstünden indirme desteği veriyor.)

    Bilgisayarınızda bulunan bağlantı adaptörünüzün (Wireless ya da ethernet kartının) güç seçeneklerini kontrol ettiniz mi? Bilgisayar, eğer değiştirilmediye, bir süre sonra bağlantı adaptörlerini enerji harcamasını azaltmak için kapatıyor olabilir. Şöyle bir deneme yapın; orta boyutlu bir indirme işlemi yapılırken bilgisayarınızın başında bulunun, az biraz nette gezinin. Eğer dosya indirmesi başarıyla tamamlanıyorsa, programda ya da bilgisayarınızda problem olduğunu düşünmüyorum.

    Eğer yukarıda belirttiğim işlem başarıyla tamamlanırsa, denetim masasından "Ağ ve Paylaşım Merkezi" ni açın, "Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin"i seçin, nete bağlantınızı sağlayan adaptörünüze çift tıklayın (Wireless ise bağlandığınız ağın adı, ethernet ise internet bağlantısı olduğu yazılıdır.). Ardından "Özellikler"i seçin, açılan ekrandan "Yapılandır"ı seçin. Açılan ekrandan "Güç" sekmesine geçin, "Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneğinin başındaki işareti kaldırın.

    Yukarıdaki işlemi yaparken, adaptörünüzün adı son ekranın başlığında yazıyordur, problem çözülmezse daha hızlı müdahele edebilmek için lütfen adaptör adınızı bildiriniz.

    Kolay gelsin.




  • Hocam ilginiz için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Dediklerinizi yaptım. İnternet üzerinden bir video indirirken aynı anda sitelerde gezdim ve sorunsuz bir şekilde indirme işlemi tamamlandı. Daha sonra yine dediğiniz şekilde bağdaştırıcı ayarlarından güç yönetimi kısmını da yaptım. Ama yine olmadı. Dediğiniz adaptör ismi şu olabilir mi? realtek PCIe GBE Family Controller. Zaten açılan pencerede başka da bir şey yazmıyor.
  • Bu arada indirdiklerim tamamıyla yasal dosyalardı.
  • Genellikle u torrent eskidiği zaman yapıyor silip yeniden son sürümü kurmanı ve indirdiğin dosyaları tekrar göstermen gerekiyor.
    tabi göstermeyi biliyorsan bilmiyorsan internette utorrent indirilen dosyaları tekrar gösterme diye ararsan bulabilirsin
  • abraham31 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    img=http://s18.postimg.org/3wte29xhh/image.jpg

    Bu resimdeki pencerenin başlığında yazan, benim bilgisayarımın internete bağlandığı adaptörün adı yazılı, benzer pencerede yazan da senin kullandığın adaptörün adı yazılıdır.

    Bilgisayarınız uykuya geçiyor olabilir mi? Bilgisayarınızın güç seçeneklerine girin (Görev çubuğundaki pil düğmesine tıklayıp "Diğer güç seçenekleri" ne tıklayın), seçili olan güç planınızın (Kalın harflerle yazılıdır, ayrıca sol tarafındaki seçim kutucuğu seçilidir) hizzasındaki "Plan ayarlarını değiştir"i seçin. Buradan "Bilgisayarı uyku moduna geçir" kısmında belli bir süre yazılıysa, o süreleri "Hiçbir Zaman"
    olarak değiştirin.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı_gözlük -- 11 Eylül 2015; 12:05:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.