Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.278
Cevap
44
Favori
231.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8


(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş
Mesaj
  • inci gitsede kurtulsak yahu bıktım şu kızın sesinden bu arad atuncaya fena uyuz olmaya başladım abidino'ya hiç girmiyorum bile
  • 10 dk'dır "Open your mind before open your mouth." cümlesinde "open" mı "opening" mi olacak diye tartışıyorlar. Üstelik iki tane Amerika'da yaşayan kişi var orda. Demek ki o kadar İngilizce biliyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ucankedi

    Abidin girdiginden beri semih dalga geciyor adam sustu sustu artik bi yere kadar yani semih daha fazlasını hakediyor

    Abidin dua etsin Semih yine az konuşuyor.Düşünün bir kişi 17-18 gün bir yerde kalıyor,onlarla yiyip-içiyor,stratejilerini öğreniyor.İsim yazılmasına 1-2 gün kala gruptan ayrılıyor.Ben 3.gözüm diyor.İsim yazılırken karşı grupla hareket ediyor.Bu adam yaptıklarına rağmen yine az tepki gördü.

    stratejileri mi yoksa hileleri yalanları oyunları mı :)
    hadi onu geçtim haftalardır gruptan olan türkan ben artık ayrıldım diyor ama aynı masada oturmaya beraber yemek yemeye aynı adama oy vermeye devam ediyor nasl bir ayrılık bu.
    iki yanda da sahtekarlık diz boyu olsa da semihlerin tarafı bu işin piri, uzmanı.
    bunların fanları umarım bunlar gibi bozuk karakterli değillerdir sadece eğlencesinedir bu destekleri




  • Semih Türkan'ı bilerek yanlarına aldı.Karşı grup Abidin'e aynısı yaptı.Bir nevi gönderme.Bu göndermeyi de anlamadıysan bu senin bileceğin iş.
  • Umarım şu incinin adı yazılırda gider.Gerçekten çok itici kavgacı biri.
  • İnci'ye kezban desem kezbanlara hakaret olur, o derece itici bir kiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci'den yarışmanın her şeyini açığa vuran söylemler. Ekşi sözlükten alıntıdır;
    "yarışmada kamera arkası çalışan rejinin çok zorlandığı ama bu zorluğun altından kalkamadığı yarışma. inci pot üstüne pot kırdı. içerden bilgisi var. serkan ile semihin finale kalamayacağını, 2 ay sonra var mısın yok musun yarışmasındaki öne çıkan elemanlardan birinin yarışmaya katılacağını falan ima etti. hatta ünlü olmadığını ama kendi kitlesi olduğunu yarışmayı da onun kazanacak gibi şeyler iddaa etti. reji geç kaldı ama önce sesi kesti sonra görüntüyü kümese geçirdi. artık bu kadar plan üzerine kimse izlemez. hele semihin bu kadar büyük bir kitlesi varken finalde olmaması falan kabul edilir mantıklı değil. koskoca acun medya nasıl bu kadar amatör iş yapıyor anlaşılır değil. hatta galiba para alıyorlarmış benim kalmam lazım 6 ay dedi. galiba 6 ay kalanlar bir para alacak. yani bu kadar lafın üzerine saçma sapan bir programdı zaten iyice saçma oldu. bu kadar kurgu çok fazla böye bir yarışma için. en azından bu kadar ifşa olması kabul edilir değil. videosu da düştü nete hemen.

    https://www.dailymotion.com/embed/video/x2gcgxt "

    "gideceğini anlayan inci satır adlı yarışmacının sırlarını bir bir ifşa ettiği acun'un ütopya'sı.

    tuncay'a sen her türlü finale kalacaksın dedi. semih ile serkan'ın kesinlikle finale kalmayacağından bahsetti. eleme öncesi her defasında bana 'sen gitmeyeceksin' diyen 124 ile iletişim kuramadım dedi. yeni gelen yarışmacılardan birinin ödülü kazanacağından bahsetti ve bu ismin büyük olasılıkla var mısın yok musun yarışmacısı olacağını ima etti.

    bütün bunları derken de 'ben çok güvenilir bir insanım herkes benim yanımda önemli telefon görüşmelerini yapar her daim' diyerek neyi ima ettiğini açık etti. daha da anlatıyodu da reji ayıktı kamerayı değiştirdi.

    kısaca formatı sıçtı batırdı. az bile yaptı bana sorarsan. bir iş yapıyorsanız ya hakkıyla yapın ya da hiç bulaşmayın. programın zaten olmayan imajının çekildiği şu yeri görmek keyif verdi resmen bana.

    lan adamlar çizelge hazırlamış 'şu ay şu gidecek, bu ay bu gidecek' diye. sonra da dönüp dalga geçer gibi 'ütopya'da eleme heyecanı' diye fragman döndürüyorlar. ya amk ne heyecan ne heyecan."

    "inci yaptığı hakaretlerin,insanların özellerine müdahalenin ve rejiyi ifşa etmesinin bedelinin bu hafta gönderilmesi olduğunu anlayınca battı balık yan gider diyerek ifşa showunu sürdürdü.

    var mısın yok musun zamanında ekibin nasıl çalıştığını ve bunu çok iyi bildiğini söyledi.burda da aynı şekilde çalışıyorlar diyerek yanında konuşan insanları çok iyi dinlediğini,kimlerin ne zaman gideceğini söyledi.semih ile serkan finale kalamayacak dedi.semih'i 124'ün sevmediğini bildiği için bundan emin bence.

    başka bir açıdan bakarsak da gideceğini anlayınca ben çıkarsam çok önemli şeyler açıklarım diye gözdağı vermek için böyle açıklamalar yapmış olabilir ama inci'yi hiçbir şey kurtaramayacak artık.oylamayla elenmezse diskalifiye olur gibime geliyor.

    bu arada yarışmada her hafta 10 bin tl aldıklarını da söyledi.para akışını kesmemek için eleme yaklaştıkça adının yazılmaması uğruna tüm çirkinlikleri yapacaktır.yine semihlere gidip beni yazmayın diye ağlayabilir,ayaklarına kapanabilir.

    o aldığı paraları da çıkışta tazminat öderken yakacak.duyduğuma göre türkan ve kurretülayn'ın ailesi yasal işlem başlatmaya hazırlanıyorlarmış."

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende pek güvenmiyorum sonuçlara ama İnciye hiç güvenmiyorum uydurdu bir şeyler belki nereden bilebiliriz ki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylama da da 6'ye 4 sonuç çıkacak dediler fason çıktı.Üstte biri ses kaydı atmıştı.Ben anı canlı yayın ile izlemiştim.Senin nedir derdin diyen Dağ tırmanıcısı olandı.Bu yarışmanın kurgu olduğunu düşünmüyorum.Kimse 100 gün tiyatro yapamaz ki daha da olacak.Kurgu olsa şimdiye bir sürü açık olmuştu.Kimse kurgu için bu kadar hakaret edemez.Bunun dışarısı var.
  • Ben kesinlikle müdahale olduğunu düşünüyorum.Reji yayını çok kesiyor ya da sesi kısıyor.Kafasına göre hareket ediyor 7/24 yayında bile sansür yapıyorlar.
  • inci giderse yarışma seyredilmez....

    yumurta hırsızlığı tescillenen türkan gitmeli....
  • İnci giderse yarışma daha büyük keyif ile izlenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CC02C9BC -- 4 Şubat 2015; 20:05:22 >
  • Neden son 1 saattir falan yayın yok? İnci pot kırdı diye mi?
  • İnci giderse izlerim belki bundan sonra

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih türkan inci yazılmış. inci
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

    semih türkan inci yazılmış. inci


    Yarın canlı değil miydi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    umarım elenir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihattr


    quote:

    Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

    semih türkan inci yazılmış. inci


    Yarın canlı değil miydi?

    oylama bugün yapıldı. halk oylaması olacak. ardından, sanırım pazar günü giden kişi açıklanacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

    quote:

    Orijinalden alıntı: nihattr


    quote:

    Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

    semih türkan inci yazılmış. inci


    Yarın canlı değil miydi?

    oylama bugün yapıldı. halk oylaması olacak. ardından, sanırım pazar günü giden kişi açıklanacak.

    Yarın canlı olarak oylama olacak diye hatırlıyordum. Şu an takımla oturanlar var. Demek ki olmuş, ama internetten yayını kesiyorlar sanırım. Yoksa kaçırdığıma üzülürüm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu aşağıdaki video Barış'ın neden İnci'den hoşlandığını gösteriyor , adam bildiğimiz apaçi :) haa bir başka acunmedya yarışmasında boy göstermiş olması kafamı kurcalamıyor değil

    http://www.vidivodo.com/video/yetenek-sizsiniz-turkiye-baris-ozdemir-team-dj-show/1043161
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.