Şimdi Ara

Üstadlardan Tavsiyeler Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Eski bir oyuncuyum öyleki başladığımda ne clan savaşı vardı nede clan vardı. Çokta bilmeyerek ve anlamayarak harala gürele oynayıp vakti zamanında çok eğlenmiştim. Sonra iştir güçtür oyundan uzak kaldım. Geçen gün ikonu masa üstünde görünce oynayayım bir iki tank dedim.Ve 3,1gb updateden sonra oyuna giremedim. Uberjager hocanın tavsiyesi üzerine oyunu komple silip tekrar indirip oyuna girebileceğimi söyledi. dün gecede girdim vesselam. Sağ olsun.

    Şimdi bütün foruma dün göz attım.Okudum. Aklımda şekillenen yollar oluştu lakin;

    Benim gibi gideceği yolu daha önce tecrube etmiş pro oyuncuların tavsiyeleri bana ve yeni arkadaşlara ışık tutacaktır.

    Şu an Alman,Rus,Fransa ağaçlarında; (Fransa yeni zamanında yoktu)

    Almanlarda; Td Stug3 ve Grille (Elite sayılırlar bir parçaları eksik)
    Ruslarda; KV-1S (Elit sayılır bir kaç parça eksik)
    Fransızlarda; AMX80 sanırım 3.Light tank (Yeni merak dün gece açtım)

    Şimdi bu tanklarım mevcut. Özellikle Stug3 ve KV-1S için hangi topu kullanmalı ve hangi stratejiyi kullanmalıyım?

    Hangi dalda yoğunlaşmalıyım?

    *Düşüncem Ruslarda heavy,Almanlarda TD ve SPG,Fransızlarda Light Tank(Batchellon olan dal)

    *Forumu okudum ama burada daha net ve sade cevap beklentisindeyim. Mürettabatım %75-80 arasındalar.Körpeler işte.

    Tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar;







  • Bak Ben Cok Usta Sayılmam Ama Ginede Dinle İstersen.Benimde Kv-1S'im StugIII'üm var.StugIII'de 7,5 Cm Stuk 42L/70 Takıyorum.10,5 Takınca Hiç Delemiyorum O Yüzden Takmıyorum.Kv-1S İse Premium Üyeligin Varsa Hiç Bekleme 122 D-2-5T al Çünkü Premium Üyeliksiz Cok Asırı Zarar Edersin.Premium Üyeligin Yoksa 85mm D-5T'yi Kullan.
    Bat.Chatillon 25t den gitmeni Ben Şahsi Olarak Önermem Çünkü 7.5 te Tier 10 Olcak Tier 10lara Göre Canı Ve Zırhı cok az olcak İstersen Gidebilirsin :)
  • Çok güzel işte böyle tavsiyeler istiyorum. Premium değilim. Çok fazla ve sürekli oynama imkanımda yok iş-güç-eş :D

    Ağar ağar.. Premium alamam değilim ama az oynadığım için almam sanırım..

    Bir sorum daha var; Diğelimki premium tank aldım. O tank bende kalıyor. Premium hesabım bittiğinde yine bana para kazandırırmı?

    Fransada light ve med. tank düşündüğüm için o şemadan hareket ettim. Değiştirebilirim sonuçta daha çok baştayım ;)
  • Premium Tankların Para Kazandırmadıgı Zaman Yoktur .Mermileri Cok Ucuzdur,Tamiri Cok Ucuzdur,Yanlıs Hatırlamıyosam Ex Ratiosu Daha Fazla
  • batchati önermiyorsun cwlerde batchatten başka med kullanılmıyor bunları bilmiyorsun galiba
  • Haklı Olabilirsin Abi Ben Sadece Kendi Gorusumu Soyledim.Ama Sencede Tier 10 İçin 1500 can ve 60/40/30 zırh az degil mi?
  • Aynı durum şu an için bendede var sayılır Exheribal a katılmamak mümkün değil..Şu an bende kv-1s var ve son topu açtım..Son topu is in de son topu olduğu için Her mermi 1.000 değerinde...Premium yoksa şayet iyi oynamadım zaman ve öldü isen tank sana şu an için zarardan başka bişi değil...85 liği öneririm bende sana..

    Premium tankların sana hiçbir zaman para getirmemesi gibi birşey yok..Test Sw var şu an 7.5 orda deneme amaçlı löwe aldım..savaş başına yendiğin zaman 200k-250k arası kazandırmakta ve tamiri komik cidden 3-4k yı geçmiyor...

    Bana kalırsa 7.5 den gördüğüm şu anlık sanki rus tankları daha doğrusu belki playerların orda iyi kullanmaması diyebilirim is 7 yi ve is 4 ü kolayca egale edip indirmeleri sanki biraz nerf i abartmışlar gibi geldi...Jgpze100 de maşallahı var 1100 1100 deliyor valla...ilgimi çeken amerika ağacında t110e4 cidden iyi gibi duruyor..

    Bende seninle aynı yoldayım tek farkımız..rus larda kv-1s , light tank batchat dalında , amerikada wolverinden M-18 e kaydım....




  • M18 mi İyidir Slugger Mı Slugger Daha Hosuma Gidiyor Benım
  • Valla açık sölim test sw de slugger hiç bakmadım ama direk olarak m18 den gittim için normal oyundada direk oraya atladım çünkü şunu farkettim arkadaşım hesabta t28 vardı girip 1-2 el atmıştım benim anladım sabit duran namlulu tanklarda başarım çok iyi değil..aslında o tarafa kaymamdaki en büyük sebeblerden biri oydu...Batchat in gelip etrafında dönüp seni alması cidden insanı sinirlendiriyor :D
  • Sluggerda da taret var.Ama Senin Gittigin dalın sonundakı(T30)T95 ten daha kotu diyorlar ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saRCop

    Çok güzel işte böyle tavsiyeler istiyorum. Premium değilim. Çok fazla ve sürekli oynama imkanımda yok iş-güç-eş :D

    Ağar ağar.. Premium alamam değilim ama az oynadığım için almam sanırım..

    Bir sorum daha var; Diğelimki premium tank aldım. O tank bende kalıyor. Premium hesabım bittiğinde yine bana para kazandırırmı?

    Fransada light ve med. tank düşündüğüm için o şemadan hareket ettim. Değiştirebilirim sonuçta daha çok baştayım ;)
    Premium tankın satın aldıktan sonra hep sende kalır. en kötü 50-60K para getirir her savaşta. Bu parayı Tier 8-9 tanklar ile çok ciddi başarılar kazandığında ancak kazanırsın. Ben Löwe'yi sırf para kasmak için kullanıyorum. Fazla zamanı olmayan oyuncularada para kasmak için Premium tank tavsiye ederim.




  • Anladım, peki hangi premium tankı almalıyım? Genel araştırmalarım Löwe diyor lakin bana kar bırakacak, maliyetlerimi karşılatacak bir premium tank lazım,herkes gibi. (Keyfine göre değil yani)

    7,5 updatesini beklemelimiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expheribal

    Premium Tankların Para Kazandırmadıgı Zaman Yoktur .Mermileri Cok Ucuzdur,Tamiri Cok Ucuzdur,Yanlıs Hatırlamıyosam Ex Ratiosu Daha Fazla

    Her Pre tank için aynısı geçerli değil. Örneğin T34'ün mermisi 1025credits. Tamiride 20k'ya yakındı sanırım tam hatırlamıyorum şimdi. Löwe'de aynı şekildeydi heralde. Eğer sürekli olarak oyuna para yatırırım derseniz Pre tank alın derim yoksa premium alın neden diye sorarsanız. Pre tank aldın mı bir ton exp birikir çevirmek durumunda kalırsınız oda altın ister vs. Şuan alınası 2 tane pre tank var T-25 ve KV-5 ki KV-5 için acele edin 7.5 ile kalkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Expheribal

    Haklı Olabilirsin Abi Ben Sadece Kendi Gorusumu Soyledim.Ama Sencede Tier 10 İçin 1500 can ve 60/40/30 zırh az degil mi?

    canı 1800e yükseltiliyor hiçbir fransız tankında zırh yok t30dada yok ama çok rahat oynayabiliyorsun herşey zırh değil ki ateş gücü daha önemli
  • Neden Herkes Bana Karşı Ya
  • ikisininde son toplarını kullan (kv-1s de 122 mm d-2-5t, stug da 7,5 cm stuk 42 L/70 topu).

    kv-1s ile oynadığın oyundaki en güçlü tanklara yakın git. onlar birileriyle savaşmaya başladığında düşman tanklarının arkasını veya yanını görebilceğin pozisyonlara geçmeye çalış. gördün mü affetme çak 400 ü.

    stug ile td gibi yani kamufle olarak oyna. hp si düşük(350 sanırım) o yüzden çoğu tank için sen tek lokmalıksın, bu yüzden kamufle avantajın kullanıp düşmanın açıklarını kollayarak oynarsan hızlıca kasabilirsin.
  • Teşekkürler. KV-1S için IS'tede kullanacağım 122lik topu açma yoluna girdim :)

    Stug3'üm üst tankı hariç komple açık. Elit sayılır o taktiği güdüyorum.

    Teşekkürler arkadaşlar yorum ve fikirlerinizi (oyun planlaması amaçlı) bekliyorum.
  • Yorumları okudumda gereksiz kafanı karıştırıyorlar. En iyisi Türk klanlarından birine girmen ve öyle devam etmen, çünkü klanındakiler çok yardımcı olacaktır sana. Ayrıca daha hızlı kasmanıda sağlıyolar piskolojik olarak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.