Şimdi Ara

USRobotics den sinyal aktarmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba :Benim işyerinde USR 9108 modem var bu merkez modem olarak kullanılıyor ve bir adette AirTies RT205 modem + router var fakat USR'ın sinyal kalitesi daire içi duvarlardan dolayı düşüyor ve bağlantıda kopmalar oluyor.Ben ART modemin sadece Router özelliğini kullanmak istiyorum dolayısı ile ADSL kablosunu takmadan ( daire biraz büyük 220m2 ve merkez modem baya uzakta) ilave telefon kablosu takmadan sadece sinyal aktarabilirmiyim. Ben ART modemi prize taktım ve ethernet 8 li soketi modeme ve bilgisayara takınca 5/10sn sonra 100mbp/sn bağlandı diyor ama ie sayfasını görüntülenemiyor. Ben sadece sinyal aktarmak istiyorum ve kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.



  • Şifreleme varsa Airties modemi Access Point olarak kullnamazsın.
  • @ram.yu
    Sizin sorunuzun aynısı aşağıdaki konuda konuşuluyor. Tek fark, orada RT-205 ana modem olarak kullanılıp, USR9108 köprülenmek isteniyor. Özellikle 26 Kasım ve sonrasında yazılan mesajları okuyabilirsiniz.
    -http://forum.donanimhaber.com/m_26293261/tm.htm

    @abdurrahimk
    Yukarıda linkini verdiğim konuda da aynısını söylemişsiniz ama nasıl bu kadar emin olduğunuzu anlayamadım.

    Mesela siz köprü kurarken WEP şifreleme aktif olduğunda iki modem iletişim kuramıyordu da, başka hiçbir ayarı değiştirmeden sadece WEP şifreleri kaldırdığınız zaman mı iletişim kurabildiler ? Eğer böyleyse bile gözden kaçan başka bir ayar olabilir belki. Ancak istisnai şekilde USR ile Airties ile sadece hiç şifreleme olmadığında iletişim kurabiliyorlarsa birçok kişi bu şekilde kullanmak istemez herhalde.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.