Şimdi Ara

Userin Sesi Sesli Chat Odaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet ortamında insanlar değişik hizmetlerden faydalanmaktadır. Gelişen teknoloji, her türlü hizmeti insanların ayakları altına getirmektedir. Globalleşen dünya üzerinde insanların gerek çalışma ortamlarından uzak kalmayı tercih etmeleri, gerekse yoğun bir süreçten uzaklaşıp tanımadığı insanlarla fikir alışverişinde bulunmak istemeleri onları internet üzerinden sesli chat yapmaya yönlendirmektedir. SesliChat aynı zamanda sıkıcı bir günü veya anı heyecanlı ve daha güzel geçirilmesi için son zamanlarda tercih edilen bir iletişimsel olgudur. Evinizde, işyerinizde; internet ortamının sağlanabileceği her yerde bu olguyu gerçekleştirme fırsatı var. Chat yaparak karşınızda tanımadığınız insanların aynı konu veya farklı konular üzerinde hem fikir birliği hem de fikir ayrılığını irdelemenizle, günü birlik yapılan her şeyden konuşma imkânı var.
    İnternetin insanlar için büyük bir nimet olduğunu kabul edersek, Chat olgusunun da bunun en verimli meyvesi olduğunu kabul etmemiz gerekir. İnternet üzerindeki birçok Sesli Chat sitesi sadece yazışma kuralları çerçevesinde gerçekleşmektedir. Son zamanlarda insanların bu konudaki yoğun talepleri ile siteler, artık kendi bünyesinde yazışmanın yanında görsel hizmeti de ekleyerek chat olgusunun daha çok gerçeklik kazanmasını sağlamışlardır. Bilinmelidir ki bir olgunun daha çok bellekte iz bırakması veya başka bir ifadeyle olgunun daha etkili olması birden fazla duyu organımızla algılanmasıyla doğru orantılı olarak artmaktadır. Kameralı Chat işte tam da bu chat olgusunu daha çok etkili kılmak için verilen hizmetlerdendir. İnternet bağlantısı ve bağlantıyı sağlayan cihazın kameralı olması Kameralı Chat yapmak için yeterli. Görüntülü chat size yazışma ile beraber görsel bir imkân sunarak hem kendi bulunduğunuz ruh halini karşıdakine yansıtmayı hem de karşınızdakinin ruh halini anlamanızı sağlar.
    Her geçen gün artan nüfus, insan arayışlarının artması ve değişmesi internette bu gibi artalan düzeyde hizmetlerin varlığını gerekli kılıyor. Hangi konuda sohbet etmek isterseniz, hangi kategoride tartışmak, tanışmak isterseniz isteyin chat sitelerinde uygun kategori ve odaya girerek kendinize bir muhatap bulmak mümkündür. Her ne kadar sanal ortam aracılığı ile bir iletişim safhası içerisinde olsanız da sonuçta bu sitelerdeki kişileri kamerada görüntülü chat yaparken gerçek kişiler olduğunu anlaşılmaktadır. Canınız mı sıkıldı hemen bir üyelikle birbirinden farklı binlerce bayan veya erkekle chat yapmak sizin elinizde.

    http://www.userinsesi.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.