Şimdi Ara

Usbli Kulaklık - Usbsiz kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda Msi x99a godlike gaming anakart var. Anakartın ses kartı (yongadır kesin) 32 bit 192khz ses verebiliyor. Merak ettiğim şey ise 7.1 kulaklıkların çoğunluğu usbli yani dahili ses kartı da var içinde. (Yanlış araştırmadıysam) Anakartımın ses yongasıyla 3.5mm kulaklıklar mı yoksa usbli (ses kartlı) kulaklıklar mı mantıklı? 7.1 ses verebilen ve sağlam mikrofonlu usbsiz kulaklıklar var mı? Yoksa bütün olayı yanlış anlamışım da ve ses kartsız usbli kulaklıklar var mı piyasada?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exploitedtaken -- 26 Temmuz 2016; 19:16:14 >



  • Ana kartınızın üserinde ESS ses çipi ( DAC ) var. Ve ayrıca 6.3 mm soket mevcut. Dolayısı ile kaliteli kulaklıkları sürebilir diye düşünüyorum. Ayrıca USB ses kartları içinde dahili filtreleme koymuşlar ki bu da iyi bir özellik.

    USB girişli kulaklıkların içinde kendi ses çipleri bulunur ve onu kullanırlar. Diğer ses cihazları devre dışı kalır. Dolayısı ile sizin anakartın ses çipi kullanılmaz olacaktır. Eğer bağladığınız kulaklık üst seviye bir cihaz ise Dahili ses kartı kadar iyi olabilir. Ancak Ucuz usb kulaklıklarda zor gibi.

    3.5 mm fişlerle 7.1 ses alan kulaklık olduğunu sanmıyorum. Hatta bir çok 7.1 kulaklık aslında 2.0 sesi sanal olarak 7.1 e çeviriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.