Şimdi Ara

USB veya Sürücüm çalışmıyor veya Güncellenemiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba konu alt başlığı umarım doğrudur, şimdiden özür dilerim yanlış başlığı seçtiysem. yeni kulaklık alalı bi kaç hafta olmadı gayet düzgün çalışıyordu bu gün yeni mousem geldi USB portuna taktım fakat sürücü bulunamadı hatası veriyordu eski mouseyi çıkarmıştım, onu takayım dedim o da aynı hatayı verdi (aygıt yöneticisinden yapılabilecek her şeyi yaptım orda sarı ünlem gösteriyor). Allah tan klavyenin dokunmatiği vardı oradan halletmeye çalıştım her neyse, sonra kulaklıgın baglantısını elle cıkarıp yerine yeni mouseyi taktım aynı hata! kulaklığı tekrar aynı yere taktım, yine aynı hata!! lütfen bir çözümü olan ya da bir tahmini olan söyleyebilirmi rica etsem?

    Denediğim bazı yollar: Açma-kapama, aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp geri açma.

    arkadaşlar işletim sistemin 64x windows 7 (w10 a veya w8 e yükset diyen olucak fakat pc bişi yükleyemiyor (başarısız-virüs taraması başarısız oldu diyor (virüs programım yok olsa dahi etkin değil o zaman )) eveet 4-5 sorum var yani 2 ucu bişeyli değneğe döndüm lütfen yardım edin. :(:(:(:(:








  • Oncelikle bilmelisin ki yasadigin sorun fiziksel bir hatadan da kaynaklaniyor olabilir. Eger yazilimsal olarak yeterince yol denedikten sonra cozum bulamazsan teknik servis destegi alman gerekebilir.


    Aygit yoneticisinden unlem yanan aygitlara sag tikla, kaldir`i sec, gelen pencerede surucu yazilimini sil gibi secilebilecek bir kutucuk varsa isaretle, tamam a bas.


    Bilgisayarini donanim takiliyken yeniden baslat.



    Olumlu veya olumsuz geri bildirim yaparsan diger kullanicilar da faydalanmis olur. Tesekkurler

  • önerin için teşekkürler işletim sistemim zarar görmüştü (pcde bazı seylere basınca hata verıyordu (windows defender gıbı)) bende format attım ve artık kulaklıgı ve mouseyı takdıgımda hemen surucuyu ındırıp calısır hale getırdı  


    (Bnim gibi işletim sistemı artık berbat hale gelmıs olanlar format atmalı (mesela benım pc yum ayarlara ragmen googleden hıc bırsey ındırmıyordu kendı kendıne celısıyordu yanı vırus programım olmadıgı halde, neyse )


    İşin özü ben format attım ve düzeldi arkadaslar :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.