Şimdi Ara

Usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba.
    Birkac gun oncesine kadar muzik calara takili olan usb den mp3 dinleyebiliyordum. Bugun ayni usb yi taktigim zaman, muzik calar checking yazisinda kaliyor. Usb yi windows ta ( normalde fat32 olarak caliyordu) fat32, exFAT yada NTFS olarak defalarca formatladim sonuc degismedi. Baska bir usb taktigim zaman muzik calar dan mp3 dinleyebiliyorum. Ayni sekilde bu usb yi kullanarak tv de film izleyebiliyorum. Bu konuda ne yapacagimi sasirdim. Usb veya makinada sorun oldugunu dusunmuyorum. Nasil bir cozum bulabilirim?



  • marduk M kullanıcısına yanıt
    acaba USB stickiğinize virüs bulaşmış olabilir mi? gizli dosyaları göster, sistem dosyalarını göster gibi seçenekleri aktif ettiğinizde içerisinde herhangi bir dosya görüyor musunuz? genel olarak virüsler autorun'da çalışacak şeyler eklerler usb disklere. format atsanız bile hemen akabinde tekrar bulaşıyor olabilir.
  • Usb nin icerisinde herhangi bir dosya gozukmuyor. Zaten usb yi sadece mp3 calmak icin kullaniyorum. Sadece birkac gunde bir icerisindeki muzikleri degistirmek icin bilgisayara takiyordum. Bir turlu anlam veremedim neden boyle oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.