Şimdi Ara

Usb güç yetersizliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saitek pro yoke ürününü bilgisayara bağladığımda controller gayet düzgün çalışıyor ancak xp kuruluyken fs2004 oyununu açtığım anda yoke ürünü birden tepkisiz kalıyor usb takıp çıakrmazsam düzelmiyor. Windows7 üzerindeyken ise 15 dakika gibi bir süre sonra (bazen değişiyor ama xp deki gibi oyun açıldığı anda iptal olmuyor ) yine iptal oluyor. Yabancı forumlardan aynı sorunu yaşayanlardan gördüğüm kadarı ile usb güç yetersizliği üzerinde durulmuş.

    Asıl sorum ise şu;

    USB portların cihazı kullanmak için yetersiz güç sağlaması buna neden olur mu? aynı şekilde ekran kartının ve işlemcinin yüksek akım çekmesine neden olan oyunuda açmamla birlikte cihazın donması normal mi? Bu durumda yapılacak ;

    * PSU değiştirmek midir? (mevcut kullandığım PSU 230V)

    * Anakartı değiştirmek mi? (mevcut kullandığım anakart biostar p4m900-m7 fe )

    * Yoksa ikisini birden değiştirmek mi?


    Yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • usb güç yetersizligi ise psudanda olabilir usb portunda olabilir tam bişey diyemeyiz
  • şimdi baktım psu 480W normal şartlarda yeterli olması lazım değil mi? ayrıca bugüne kadar usb portu sorunlu olsa taktığım diğer cihazlarda da sorun olması gerekmiyor mu? En önemlisi ise XP üzerindeyken oyunu açar açmaz yoke system donuyordu , win7 kurunca oyunu açıyorum bir süre yoke ile uçuyorum duruma göre 10-15 dakika , daha az ya da daha fazla zaman sonra yine donuyor. XP ve Win7 usb portlarını ne anlamda etikiliyor olabilir ki, donanım iki ayrı sistemde farklı tepki veriyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.