Şimdi Ara

USB disk harfi değişmiş ve düzeltemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • USB'yi pc ye bağladıktan sonra pc de bi yavaşlama oluyor ve normalde F: olarak gözüken usb şuan G: olarak gözüküyor. Disk yöneticisinden değiştimeyi denedim ama disk yöneticisi usb yi bağlayınca donuyor. Diski açmayı denediğim de 10dk deneyip çıkarabilir disk yerleştirin diyor. 64gb ve içinde dosyalarım var biçimlendirdikten sonra belki kurtarabilirim ama biçimlendirme de olmuyor. Bunun bi yolu var mı yoksa usb çöp mü artık yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bazı flash bellekler çok fazla ısındığı için yavaşlamaya başlıyor veya sistemi kararsız hale getiriyor. Belleğe dokunduğunuz zaman bir sıcaklık hissediyor musunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır zaten metal kasası sıcaklık gibi bi durum olsa muhakkak hissettirir, telefona bağladım şimdi sadece bi cihaz bağlandı bildirimi geliyor normalde usb bağlantısı gelmesi lazımdı bide recovery programı indirdim ama o da usb bağlanınca analiz ediliyor yazısını geçemiyor hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partition programlarıyla flash belleğe baktınız mı? Aomei, easeus, paragon gibi. Böylece eğer kaldıysa veya Windowsyn tanımadığı formatlara dönüşmüş olabilir. Bşr başka ihtimal ise usb de başka bir partition (belki gizli) oluşmuş olabilir. Bu durumda windows ona tanıyamadığı halde f harfini atayabilir. Diğerinide g okarak gösterir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Easeus ile bakmayı denedim ama usb yi inceleyemiyor donuyor o yüzden. Bakıcam birazdan sonucu yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybeR_41 -- 17 Temmuz 2020; 21:36:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.