Şimdi Ara

USB Destekli 5+1 Divx Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, artık DVD çekmekten bıktım. Lacie 500GB HDD aldım bir tane. Elimdeki filmleri, dizileri, alt yazılarıyla, klasörler ve gruplar (diziler,filmler,vs..) içinde atmak istiyorum.

    1- Kaliteli olursa güzel olur. (Ucuz etin yahnisi olmasın, hep sorun çıkıyor sonra)
    2- Halihazırda Vestel AV3000 kullanıyorum. Ses sistemi player'a tellerle bağlı (girişleri çıplak yani). Bu ses sistemini bağlayabileceğim bir player olursa süper olur.
    3- USB HDD'leri tanıyabilmeli. Yani sorun çıkarmayan bir cins istiyorum. Ve tercihim USB girişi tekse, arkada olması, önde değil. İki tane girişi varsa fark etmez.
    4- Altyazı boyutunu ayarlayabileceksem süper olur.
    5- HD desteği fark etmez, olabilir de olmayabilir de. Ama .avi, .mov, .mpeg vs formatlarını desteklerse de iyi olur.
    6- Mp3 çalıp ve foto gösteriyorlar mı bilmiyorum -şimdi aklıma geldi- ama olursa iyi olur.
    7- Bu Lacie hep bağlı kalacak. Mesela son bir film indirdim ya da dizi, bunu flash diskle makinaya getirip taktığımda (eğer iki USB girişi varsa) attıklarımı kopyalayabilecek mi?

    Forumu saatlerce araştırdım ama beynim allak bullak oldu. Piranha var, baya yorum yapılmış. Philips'in ve Goldmaster'ın var daha kaliteli gibiler. Tam olarak Aha işte bu! dediğim olmadı başka varsa bildiğiniz bilgiler, paylaşırsanız sevinirim! Teşekkürler







  • arkadasım PIONEER DV-600 modeli var yeni cıkan bir model.. ben almayı dusunuyorum.. daha almadıgım icin tam olarK bilgi vermem.. ama istersen incele...
  • Pioneer zaten bir numaradır, inceledim bu arada önerdiğiniz modeli. USB girişi önde. HDD bağlayacağım için sürekli önden arkaya doğru uzanan bir kablo hoş durmaz diye düşünüyorum. Ama alet çok güzel
  • ben de Usb uzerinden harici harddisk okuyan bir div x player ariyorum.

    İlk soyleyecegim dandik markalardan uzak durman konusunda.Kendi harici harddiskimle yaptigim denemede ornegin Saba usb li div x player koca 500gb lık harddiskte sadece 20 tane şarkı gorerek baya bir basarı sagladı : )
    Keza minton da oyle.

    Beni asil üzen ise philips sin sanirim 5160 galiba, ustelik hdmi cikisi ve 1080p destegi de olan 200 ytl lik divx player ultra serisi idi.Usb den baglad,g,m harrdiskimde hicbirsey goremedi.

    Butun dosyalari tek goren usb li harddisk ise Lg ses sistemindeki (hani su teknosalarda 1000 wattlık kablosuz lg ses sistemi ) div x player oldu.
    Model numarasini yazarak bu konuda bilgi edinmek isteyen arkadaslara somut bir faydamiz olsun. = Lh w9656Ia Lg = iste bu urunun model numarasi.


    Ustelik bu urun hdd yi okumakla kalmadi, film , muzik , resim diye dosylari kendi basliklara ayirdi.Altyazilari ayri dosya olarak gordu ve duzgun bir sekilde oynatti.Ancak bu urunu ses sisteminden ayri olarak daha bulamadim .eger bulursam hemen alacagim.

    Arkadaslar elinde Lg 298h modeli olan veya urunu hdd ile deneme firsati olanlar, eger burada goruslerini usb de n okuabilip okuyamadigini yazarlarsa cok cok iyi olur




  • benim önerim lght502sh usb girişi var ben flash disk ile denedim gayet güzel divx seyredebildim, harici harddiskle denedim ama ntfs dosya sistemi olduğı için çalışmadı bende yedekleyip fat sisteme dönmeye üşendim, herhalde "fat" olarak kullanırsam o da çalışır. fiyat olarakta 400-450 ytl arası değişiyor internette...
  • ETAX PM ATTIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.