Şimdi Ara

usb den mkv oynatan bir tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lg lcd tv lerin bazı modellerinde usb girişinden mkv oynatılabiliyor malumunuz.bir kaç haftadır böyle bir tv almaya çalışıyorum.kafam allak bullak oldu.burada bazı arkadaşlar usb den mkv izliyorum diyor bazı modeller için, hemen netten araştırıyorum bir bakıyorum ki o modelde usb girişi bile yok (örneğin 37lf2500).siteler bazı modellerdeki usb girişini hiç belirtmiyorlar bazılarında divx menü diye sunuyorlar. mesela bu forumdaki bir çok arkadaş lg32lh3000 ile mkv izlediğini yazmış ama netteki sitelerin ürün bilgisi kısmında giriş seçenekleri arasında usb yok.(sanırım sadece servis kullanabilir mantığından) şimdi işin özü bu konuya vakıf bir arkadaş lg nin hangi modellerinde usb girişi olduğunu ve sorunsuz olarak mkv izlenebildiğini belirtirse ben ve benim gibi bu işin acemisi arkadaşlar da bu değerli bilgilerden faydalanmış oluruz. bir hayırsever arkadaşı göreve davet ediyorum.saygılar.



  • 42lh7000
    42lh5000
    42lh4000
    40b651

    bunlardan bırını al
  • bazı modellerde sonradan uygulanan yazılım ile usb video oynatma özelliğine sahip olabiliyor ama ben bu şekilde kullanmanı tavsiye etmem zaten ürünler arasında çok fiyat farkı yok. direk video oynatma özelliğine sahip bir model almanı öneririm.bu bağlamda size iki model önerebilirim.

    LG 32LH5000
    SAMSUNG 32B650

    http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/le32b650-p35659899/
    http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg/32lh5000-p35721851/




  • teşekkürler arkadaşlar.aslında aklımda samsung vardı ama malum bütçe olayı.yaklaşık üç saat önce diyarbakırdaki gold mağazasından 1299 liraya 10 taksit olarak lg 32lh3000 aldım.istanbul bilişimin taksitli fiyatıyla arada 40 lira var ama burdan alayım dedim en azından mağazası diyarbakırda.bir sorun olursa kargoyla felan uğraşamam dedim.artık iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama olan bu.demin gelip kurdular.kuran adam sadece ayağını monte etti ve kumandanın pillerini taktı.en ufak bir teknik bilgi yok serviste.evde digiturkle kullanacam bu tv yi maçlar için en iyi görüntüyü nasıl alırım dedim.digiturkun kutuları beş para etmez, iyi görüntü almazsın deeyip kestirdi attı.görüntü biraz bulanık değil mi dedim.adam bu tvlerin hepsi böyle gibi saçma sapan bir cevap verince kestim soru sormayı.kapıdan geçirdim üç defa hayırlı olsun dedi bahşiş bekledi güle güle dedim.hem bu kadar ters hem de bahşiş bekliyor:)henüz kurcalamadım tv yi.ölü pixel testi yapacam ama pc yi tv arasında bağlantı yapacak kablom yok.hdmı pc de yok.mecburen rgb mi lacağım? çok soru sordum teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.