Şimdi Ara

usb bellekten oyun oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhaba arkadaşlar asus eee pc 700 serisi bir laptop ım var.aranızda ürünü kullanan varmı bilmiyorum ama bi sorum olucaktı.
    bu bir umpc ve 4 gb ssd hafızası var ben buna 8 gb lık bir kingston bellek almayı düşünüyorum (içine oyun atıp oynamak için) oyun dediysem yanlış anlaşılmasın counterstrike,trackmania,colin mc rae rally 2 gibi çok fazla performans istemeyen oyunlar bunları oynatırken okuma yazma hızı sıkıntı olurmu bunu sormak istedim cvplar için şimdiden tşkler...



  • bende merak ediyorum bunu
  • Ben de merak ettim, age of empires II portable indirdim, en son detaylarda oynanabiliyor =)
  • bellek sıkıntı yapmıyor yani? okuma hızı konusu kafamı karıştırmıştı
  • Adata, Bigboy, Corsair 'un gerçekten hızlı modelleri var. 35Mb okuma, 25Mb yazma sunuyorlar. Böyle bir bilgisayar için son derece yeterli.
  • Belleğin içine oyunu nasıl kuracaksınız. Bildiğim kadarıyla normal flash belleklere oyun & proğram kurulamıyor.
    Yeni çıkan U3 belleklerle bu mümkün ancak.
  • bende u3'lü sandisk var her türlü programı yüklüyebilyorum.(google chrome ,firefox 3 ,limewire ,flashget ,google earth,avast antivirüs... yüklü içinde direk tıkladımı çalışıyo süper. bilgisayara kurmana hiç gerek yok. heryerde yanında oluyor hem)
  • Kurmaya gerek olmadan çalışan oyunlar da var Mesela Nba Live'da oyunu kurduktan sonra başka bir yerel diske kopyalayıp oyunu kaldırsanız da oyun çalışıyor.
  • benim yaptığımda , u3 ün kendi programında kısayolu oluyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kalpakci

    Adata, Bigboy, Corsair 'un gerçekten hızlı modelleri var. 35Mb okuma, 25Mb yazma sunuyorlar. Böyle bir bilgisayar için son derece yeterli.

    Arkadaşa katılıyorum. En iyisi hdd ama yine de okuma hızı yüksek (Tavsiyem Corsair) bellekler sorun çıkarmaz kolay kolay. En iyisi eğer birinde bu belleklerden varsa bir denemek.
  • Hali hazırda taşınabilir oyunlar var, ki bunlar age of empires II, counter strike ve need for speed II gibi oyunlar boyutları ve sistem gereksinimleri çok düşük olduğundan normal belleklerde de sorun çıkmıyor. CS ve AOE II denemesini 1. nesil ipod nano ile yaptım 7mb'sn okuma yazma hızına sahip, sorun yok. Bahsettiğiniz yüksek okuma yazma hızlı diskler diğer uygulamalar ve daha güncel oyunlar için oldukça faydalı olacaktır.
  • evet sanırım haklısınız bahsettiğim oyunlardan counter ve trackmaniayı 1 gb usb bellek üzerinden oynuyorum fakat countera girişte manasız kasıntılar yaşadım yalnız trackmaniada böyle bi sıkıntı yoq başka bir bellek bulup denemek lasım counterda kasması mümkün deil 1.3 versiyonu zaten o kadarınıda çalıştırsın alet
  • kardeş makinan hayırlı olsun ben sana bir şeyler sorayım madem aldın
    benim evimde çok performanslı bir bilgisayarım var bu sebeple ben dışarda evin dışında kullanmak için bir makina alıcaktım 600 700 ytl civarı şimdi acaba eee pc 700 alsam mı diye düşünüyorum ne için kullanacağımı sana yazayım sende bana olur veya olmaz de

    1 arada sırada şehir dışına gidiyorum yolda ailem film seyretsin diye kullanıcam
    2 Wlan olan yerlerde internete girip mail kontrol edip banka hesaplarına bakıcam msn yapıcam dosya indiricem
    3 evde televizyon başında iken önemli internet üzerinden önemli işlerimi yapıcam
    4 dışarda arabada beklerken veya otobüste giderken eski oyunları oynayacam maxpayne di falan filan
    5 digital karasal yayın alan bir harici tv kartı alıcam istanbul içinde televizyon seyredicem

    bunları yapabildikten sonra diğer şeyler benim için önemli değil evimdeki masaüstü oyunlar üst düzey oyunlar için bana yeter bu aleti alsamda sürekli kullanmayacağım sadece seyyahat ve gezilerde yolda kullanıcam ne dersin alayım mı
    normalde E51 alıcaktım bu hafta ama eee 700 e51 den daha ucuz

    quote:

    Orjinalden alıntı: 0Mæ®

    öncelikle merhaba arkadaşlar asus eee pc 700 serisi bir laptop ım var.aranızda ürünü kullanan varmı bilmiyorum ama bi sorum olucaktı.
    bu bir umpc ve 4 gb ssd hafızası var ben buna 8 gb lık bir kingston bellek almayı düşünüyorum (içine oyun atıp oynamak için) oyun dediysem yanlış anlaşılmasın counterstrike,trackmania,colin mc rae rally 2 gibi çok fazla performans istemeyen oyunlar bunları oynatırken okuma yazma hızı sıkıntı olurmu bunu sormak istedim cvplar için şimdiden tşkler...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.