Şimdi Ara

usb analog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bende kontorland in anolog lu oyun kumandası hani ps lerde takılanlar varya onuın usb si bilgisayar tanımıo cd sinide kaybettim napmam gerekio?? biri bilgi verirse veya ulaşabileceğim bir link çok teşekkür ederim.



  • bndede yok cd si nerdn bulup indirebilirm şimdiden saolun yine kontorland
  • http://www.kon-torland.net/index.php?lang=en&m=urunler&cid=1 (kon-tor daki - işaretini kaldırarak girin)!!

    arkadaşlar xp kullanıyorsanız kontorland game pad ını hemen tanıyor yani sürücü ye gerek yok ama adresi verdim orda detail kısmı var hangisi ise markası sürücüsünü indirin ama xp kullananlar indirmesinler , sorun 2.0 a ayarlı usb portlarınızda diğer usb girişli donanımlarınızla birlikte çalştırmak için usb çoklaştırıcı alıp uygun porta takmanız lazm gamepad i kontorland da açıkçası başka usb cihazlarla 2.0 portta çalışma uyumsuzluğu var bu yüzden usb portnuzda sadece bu gamepad takılı iken kullanılıyor ama eğer çoklaştırıcı yoksa işte tavsiyem aldığınız yere değiştitirmenız snoopy marka alın ucuz ve usb olrak hata da vermiyor.
    Şuan ki durumda hiçbir usb girişli donanım takmadan çalıştırabilirsiniz bu gamepad i ama ya hoporleriniz usb girişliyse çıkarmak zorundasın mutlaka 1 portu bu gamepad a uyan bir usb çoklaştırıcına muhtaç bırakıyor o yüzden bir de bu çoklaştırıcıya para vermemek isteyenler tavsiyem iade edip başka marka bakın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.