Şimdi Ara

Ürün incelemeleri sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda neredeyse bir çok kişi başlık açarak aynı ürünlere sahip olan kullanıcıları bir arada toplayıp ürün hakkında görüşlerini ve kullanıcı deneyimlerini alıyor. Özellikle konu sahibi ürünün detaylı analizi yaparak o üründen satın almak isteyen ama özelliklerini ve performansını merak eden kullanıcılara yol göstermiş oluyor. Ama ne yazık ki sitemiz forum sitesi olduğu için başlıklar sürekli değişiyor ve ürün incelemesi okumak isteyen üyeler ürün incelemelerini bulmada zorluk yaşıyor.

    Benim aklımda ki fikir ise wordpress tabanlı sitede kullanıcı incelemelerini yer aldığı bir platform kurmak. Siteye üye olan ve kullandığı ürünün incelemesini yayınlamak isteyen üyelere editörlük verilerek ürün hakkında incelemelerini paylaşmaları, yapılan incelemeyi ziyaretçilerin okuması, yorumla ve puanla değerlendirmesi sağlanacak. Benchmark testlerinden tutun ürün görsellerine kadar her türlü inceleme tek bir yerde olacak.

    Böyle bir platform kursam inceleme yayınlayacak kişiler çıkar mı aramızdan. Sonuçta içeriği ziyaretçiler üreteceği için projeyi bitirmeden sormak ve görüş almak istiyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.