Şimdi Ara

Ürün inceleme videosu için Fotoğraf Makinesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genellikle bilgisayar parçaları inceleme, kutu açılımları ve bilgisayar toplama rehberleri gibi videolar çekiyorum. Videoları çekerken iPhone 13 kullanıyorum ve 4K 60FPS çekiyorum.


    Ancak bazen videolarda yakın çekim kullanmam gerekiyor. Örneğin işlemcinin üzerindeki yazıları net göstermek istiyorum ya da bilgisayar kasası içinde işlem yaparken yakından çekmek istiyorum. Yakından çekerken görüntü netlenmiyor. Ayrıca her defasında çekeceğim alanı parmağımla netlemem gerekiyor telefonda. Hem zaman kaybı hem de görüntüde kalitesizlik oluyor.


    Bu yüzden 4K düzgün video çekebileceğim bir fotoğraf makinesi satın almak istiyorum. Net bir bütçe veremem yurtdışında yaşıyorum.


    Nikon Z30 Marka fotoğraf makinesi buldum, 4K 30 FPS e kadar çekiyor. Üzerinde Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR lens var. Hiç kameradan, fotoğraf makinesinden anlamıyorum.


    Bu makine ve lens işimi görür mü? Makine crop, full frame değil.


    Diyelim makine görür ama üzerindeki lens işime yarar mı? Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.


    Ürün inceleme videosu için Fotoğraf Makinesi önerisi







  • Canon'un M serisinden 0 cm'ye netleyebilen objektifleri vardı. Yakın netleme için objektiflerde aramanız gereken makro özelliği (büyütme oranı) ve en yakın netleme mesafesi (ne kadar yakın o kadar iyi).

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.