Şimdi Ara

Urfaya Giderseniz Balikligoldeki Isletmelere Gitmeyin. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
12.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Komple bir şehri,ülkeyi,ırkı kaplayacak şeyler konuşmak kişinin eğitim seviyesinin düşüklüğünü gösterir.
  • Yahu urfada ne işimiz var zaten osmanlı zamanında niye aldıysak oraları hiç anlamam alsana yunanistanı mis gibi yunan adalarını falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ülkemin kanayan yarası olan esnaf zihniyetinin kurbanı olup bir halkın tümüne bu genellemeyi yapmak yanlış olmuş. Geçmiş olsun, Urfanın bazı yörelerinde özellikle birecik ilçesinde saf Oğuz Türkçesi konuşulur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar Urfaya gezmek icin degil, is icin gittim, detaya girmeye gerek yok. Urfadan da Marasa gectim arkadasimi gormeye iki gunlugune. Marasa gecince cok farkediyor, insanlar daha rahat, sehir gelismis ve aile yeri sacmaligi burada yok.

    Urfada surekli bir baski hissediyorsunuz, sokaklarinda 1 gun bile gezseniz bunu rahatlikla anlarsiniz.

    Acik hava bir isletmede cay bahcelerinde Aile yeri sacmaligini ben kabul etmiyorum, bu zihniyete sahipseniz eslerinizi, bacilarinizi, kardeslerinizi sokaga bile cikartmamaniz lazim tek basina. Ayrica insanlar burada cay icmeye, stresini atmaya geliyor, garsonlarin kabaliklarini dinlemeye, parasiyla rezil olmaya degil. Bir arkadas tabela var demis, hayir yok, varsa da biz gormedik, aile yeri olmayan diger tarafta da bir suru bayan oturmustu, o zaman burada da bayanlarin olmamasi lazim.

    Batidan gelen biri Urfada yapamaz; acik soyleyeyim, aileniz yoksa hic yapamazsiniz, kulturleri cok zit, tavsiyem gitmemeniz yonunde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Mart 2018; 16:37:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kulturleri cok farkli, ben bu kulturu sevmedim kisacasi, batidan gelen biri kesinlikle yapamaz, asil anlatmaya calistigim bu.

    Bir de gidecek olursaniz Balikligoldeki isletmelerden gercekten hicbir sey yemeyin, ziyaretlerinizi yapin, cikin, Urfada kebap yapan cok guzel yerler var, ama hicbiri Balikligolde degil, hem de daha az para odersiniz.

    Antepe, Marasa, Hataya gidin, yeterli bana gore, Urfaya gerek yok bence, 1 kereligine dini turizm icin gidilebilir sadece, hepsi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Mart 2018; 16:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.