Şimdi Ara

URFA ELİT SİTE YÖNETİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nüfus artışıyla birlikte insanlar; çok katlı binalar ve toplu yaşam alanlarına ihtiyaç duymuştur. Toplu yaşam alanları aynı zamanda yeni ayrıcalıkları ve yeni sorunları beraberinde getirmiştir. Bu toplu yaşam alanlarında uzman olmayan yöneticiler sorunların üstesinden gelememiş ve tam da bu noktada profesyonel site yöneticiliği kavramı doğmuştur. Teknik işlerden anlayan, çözüm odaklı, psikoloji ve sosyolojiye hakim yöneticiler ile tüm sorunların üstesinden kolaylıkla gelinmektedir.

    Urfa Elit Profesyonel Site Yönetimi 2016 yılında Şanlıurfa’da hizmete başlamış, kısa sürede sektöre yenilikler katarak yoluna devam etmiş ve etmektedir. Taviz vermediğimiz ilkelerimiz; Adil yönetim, Şeffaflık ve Dürüstlüktür. Elit Profesyonel Urfa Site Yönetimi hukuk danışmanlarıyla aidat ve avans takibini yaparak toplu yaşam alanlarında herkesin giderlere eşit katılımını sağlar böylece ADİL YÖNETİM ilkesini yerine getirir. Urfa Elit Profesyonel Site Yönetimi kat malikleri kurulunun site sakinleri arasından seçtiği bir Denetçi ile entegre çalışarak gelir-gider tablolarını hazırlar ve düzenli olarak site sakinlerine duyurur böylece ŞEFFAFLIK ilkesini sağlar. Elit Profesyonel Urfa Site Yöneticiliği Personelin maaş bordrosu, sigorta primleri, temizlik malzemeleri başta olmak üzere yaptığı tüm harcamaları faturalandırır, böylece DÜRÜSTLÜK ilkesini yerine getirir.

    Firmamız bünyesinde alanında uzman kişiler istihdam etmektedir ve yönettiğimiz sitelerin güvenlik personeli, apartman görevlisi, bahçıvanlık hizmetleri başta olmak üzere asansör bakımı, güvenlik kameraları, güvenlik bariyer bakımı gibi konularda alanında uzman firmalar ile çalışmaktadır. Firmamız site ortak alanlarının akılcı ve maliyeti düşük şekilde yönetilmesini sağlayarak site aidat miktarlarını minimize eder. Urfa Elit olarak yönetimini üstlendiğimiz konutların Emlak Değer Artışını birincil derecede önemsiyoruz, hedefimiz her yıl bünyemizdeki konutların emlak değerini en az %15 arttırmaktır. Sizlerde geleneksel apartman yöneticiliğinin sonlandığını ,kaliteli yaşamın ve hizmetin herkesin hakkı olduğunu düşünüyorsanız sizleri de büromuza ve internet sitemize bekliyoruz.

    www.urfasiteyonetimi.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.