Şimdi Ara

Urban Terror 4.2 Yakında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Urban Terror 4.2 Yakında...
    Topluluk üyelerimizin boş zamanlarında oyun sunucularımızda keyifle oynadığı Urban Terror, 4.2 numaralı gelecekte çıkacak sürümünün ekran görüntüleriyle hepimizi sevindirdi.

    Oyun dünyasını yakından takip edenlerin bildiği üzere; Urban Terror, 1999 senesinin sonlarında piyasaya sürülen Quake III: Arena için geliştirilen bir modifikasyondu. 2005 senesinde grafik motorunun Genel Kamu Lisansı (GPLv2) altında özgür yazılım dünyasına sunulmasıyla bağımsız bir oyun olan Urban Terror, benzerlerinin aksine grafik motoru gitgide geliştirilen bir oyun kimliğine büründü.

    Kullanılan Quake III: Arena grafik motoru üzerinde birçok iyileştirme yapan geliştirici ekibin, 4.2 numaralı yeni sürümüyle beraber sunacağı yeniliklerin birkaçı, şu şekilde sıralanıyor:

     Urban Terror 4.2 Yakında...


    Grafik motoruna eklenen Bump Mapping desteğiyle daha detaylı modellemeler mümkün.
    Daha gerçekçi patlama ve yansıma efektleri. Özellikle su üzerinde yansıyan görüntüler dikkat çekici.
    Oynanabilir karakterlerin kaplamaları ve animasyonları geliştirildi. Silah modelleri daha gerçekçi, dişi karakterler ise eskisinden daha seksi :).
    Oyuna bir adet yeni silah ve bir adet teçhizat eklendi; Flaş bombası ve ikinci silah olarak kullanılabilecek Benelli M4A pompalı tüfek.
    Urban Terror 4.2 sürümüne dâhil olup olmayacağı henüz kesinleşmeyen FN P90 yarı otomatik savunma silahı.
    Oyunun dengesini bozabilen iki silahta düzeltmeler yapıldı; SPAS12 pompalı tüfeğin etkisi daha dengelenirken, eğilirken SR8 ile dürbünü kullanamama hatası giderilmiş.
    Anaglif görüntü desteği eklendi. Böylelikle üç boyutlu gözlüklerle oyunu oynayabileceğiz (yandaki ekran görüntüsü). Bu yeni özellik, oyunlara çok daha da gerçekçi bir atmosfer katacak.
    Oyuna yeni eklenen haritalarla beraber, her iki takımın birbiriyle kıyasıya çarpışacağı toplam 30 harita yer alacak.
    İki adet yeni oyun türü ekleniyor. Bunlardan ilki olan Jump Mode, oyunda yapılabilen ilginç zıplama hareketleriyle ilgili bir eğitim bölümü. İkinci oyun türü olan ve eski sürümlerde de yer alan (ancak sonra oyundan kaldırılan) Last Man Standing (Son Hayatta Kalan) ise son derece eğlenceli bir oyun türü; karşı takım tarafından öldürülen oyuncu, kendisini öldüren takıma dâhil oluyor. En son hayatta kalan oyuncunun kazandığı bu oyun türü inanıyoruz ki çok beğenilecek.

    Yeni sürümün geçmişte duyurulan çıkış tarihleri birçok kez ertelendiğinden, geliştiriciler şu an için kesin bir çıkış tarihi vermekten kaçınıyorlar. Yapımcıların da açıklamalarına dayanarak, yeni sürümün en geç önümüzdeki sonbaharda çıkacağını tahmin ediyoruz.
     Urban Terror 4.2 Yakında...


    Kaynak : özgürlükiçin

    Video izlemek icin Tıkla


    uyarı : 4.1 şuhan oynanmakta isteyen oynaya bilir indirmek için aşşağıdaki link kullana bilirsiniz

    urban Terror 4.1 İndir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfewfwefwf -- 12 Eylül 2009; 5:50:36 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.