Şimdi Ara

Update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 3DS imin versionu 2.2.0, gateway kart kullanmak için versiyonu yükseltmek istiyorum. Oyun versiyonları ile ilgili bu listeye ulaştım :http://www.eurasia.nu/wiki/index.php/3DS_Games_with_firmware_updates_in_the_4.1_-_4.5_range#Firmware_5.1.0 Pal bölge kodlu Resident Evil Revelations ve Legend of Zelda The Ocanira of Time oyunlarını taktığımda güncelleme yapmadan oyunu oynatıyor. Listede denediğim iki oyunun yanında da taiwan yazıyor, taiwan bölgesi versiyonu demek mi bu ? Yardımcı olabilcek var mı ?



  • AlonePassenger A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Verdigin sitede verilen surumler bahsedilen bolgelere ozel, yani taiwan'daki romlarda guncellemeye uygun surum mevcut bahsettiklerin. 3ds'inin turu muhtemelen pal(europe)'dir (settings'e girip ust ekranin alt kosesine bakinca yazan rakamlardan sonra E geliyorsa. U amerika J de japonya icin) bu durumda ornegin gateway'i kullanmak istiyorsan sistemini max. 4.5.0E'ye yukseltebilirsin ve Pokemon.Mystery.Dungeon.Gates.to.Infinity.EUR.3DS-CONTRAST bunu sagliyor. Elinde baska original oyunlar varsa onlarin gerektirdigi forced upgrade'ihttp://3ds.essh.co/ adresinde bulabilirsin.
    Ornegin Ocarina icinhttp://3ds.essh.co/'ya bakinca:
    4 The Legend of Zelda - Ocarina of Time 3D Nintendo en,fr,de,it,es Legacy 4096 CTR-AQEP 0004000000033600 D65A17D9 lgc-loz The_Legend_Of_Zelda_Ocarina_Of_Time_3D_EUR_3DS-LGC 487512576 1.1.0E
    diye bir listeleme cikiyor
    Oyleyse Ocarina Oyunu ile sistemini 1.1.0E'ye guncelleyebilirsin ancak

    Umarim faydasi olmustur




  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.