Şimdi Ara

Update Edilmis 1.1.2 Sonunda telefonum sim unlock oldu!!!(ACIKLAMA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eğer istanbul da isen, kıyamet kadar adam bulunur herhalde, ancak benim gibi bodrum'da isen; kendin yapmak zorundasın. ben öyle yaptım. ve çalışıyor şu anda 1.1.2 ile, tüm banka ve ligtv ve ntv mesajlarını da sorunsuz okuyabiliyorum. kısaca çok memnunum.

    eğer ingilizce ve pc/mac bilgin yeterli seviyede ise aşağıdaki link en kapsamlı metodu hem pc hem de mac için DOĞRU olarak anlatıyor, ben bazı işlemleri mac de bazılarını da pc de yaptım. sorun yok: sadece son kısımda "OKTOPREP" adlı programı installer ile kurarken aman dikkat. program eğer doğru olarak kuruldu ise, mutlaka "1.1.2. ye sorunsuz olarak yüseltebilirsiniz" gibi bir mesaj veriyor. o mesajı almazsanız, yukarıdaki mesajımda belirttiğim çözümlerden birini uygulamanız lazım.


    Link:

    http://www.hacktheiphone.com/112/iphone_update_112_unlock_windows.html




  • diger basliga da yazdim ama burdada shadowsuz411 arkadas sormus o yusden tekrar yaziyorum...

    @shadowsuz411

    takip ettigim kadariyla sorunuza cevap verebilirim. Durum su, TA_Mobile denilen kisi 1.1.2 yi kirmadi sadece 4.6 bootloader i dump etmeyi basardi...yani henuz 1.1.2 versiyonunu kirip telefon ozelliklerini kullanabilicek seviyeye gecilmedi ama eli kulagindadir die dusunuyorum...ama eger telefon ozelliklerini kullanmadan sadece jailbreak ve activation yapmak istiyorsaniz bu yapilabiliyor...yanlissam duzeltin...hackintosh dan takip ettiklerim bunlar...
  • mrtlms weakstorm kırdığını ve sorunsuz kullandığını söylüyor. Ben mi yalnış anlıyorum. Kırıldı mı kırılmadı mı şimdi? Bende kendim yapmaya çalışacağım aleti sanırım zaten batırırsak o zaman götürürüz tamire:)
  • tsulhan arkadaşım, bir yanlış anlama olmuş herhalde, bendeki iphone 1.02. idi. onu 1.1.2 ye yükselttim. yoksa orijinal 1.1.2 ler, bootloader kırılamayışı yüzünden olkuyor.

    bu nokta çok önemli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.