Şimdi Ara

ÜNİVERSİTELİ GENÇ FENERBAHÇELİLER Açıklama yapmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook ta gördüm paylaşmak istedim.



    SON OLARAK YAŞANAN GELİŞMELERE KARŞI ÜNİVERSİTELİ GENÇFENERBAHÇELİLER OLARAK AÇIKLAMAMIZ :

    Öncelikle bilinmelidir ki, bu yazı ne alt grubu olduğumuz taraftar grubuna ne de başka kişilere bağımlı kalınarak yazılmış bir yazıdır. Bu yazı ortak amacı Fenerbahçe olan üniversite üyelerimizin ortak düşünceleri ve kararıyla yazılmıştır.
    Adının verilmesi bile gerekli olmayan kulüplerin altından kalkamayacağı zorlu bir süreci, önceden aramızda çeşitli husumetler olsa bile başkanlık makamına saygımızdan dolayı birlik olarak hep beraber atlattık. Kimin yürüttüğünü, kimin öncülük ettiğini gözetmeksizin hemen her yürüyüşe, her eyleme çeşitli grup üyelerimizle katılım gösterdik. Topuk Yaylası'ndan, köprü yolunda sonuçlanan Bağdat Caddesi yürüyüşünde, İstiklal Caddesi yürüyüşünde, neredeyse her Pazar günü ritüel haline gelen yürüyüşlerde, Çağlayan'da Fenerbahçe adının kirlenmediğine inanarak var olduk. Ancak bu konuda, bildiğimiz ama göz ardı edilen hatta karalanan, yokmuş gibi gösterilen önemli detayların atlanmasından hoşnut değiliz. Grubumuz adına sosyal mecralardan yürütülen karalama kampanyalarına ve Aziz Yıldırım'ın "Ben içerideyken hiçbir şey yapmayanlar" sözüne cevap olarak iki soru sormak istiyoruz: 12numara.org'un duyurusunu yaptığı Bağdat Caddesi'nde yapılan yürüyüşün sorumluluğunu kim aldı? Bu kişinin, rantçı olarak suçlanan gruptaki yeri nedir?
    2 Temmuz 2012 tarihinde başkanın tahliyesi ile sonuçlanan bu olaydan sonra rantçı ve Fenerbahçeli olmamakla suçlanan taraftar grubun da bünyesinde bulunduğu Taraftar Birliği'nin, Aziz Yıldırım'ın divan toplantısındaki konuşmasına destek yazısı:http://www.gencfb.org/fenerbahce/haber/kararli-adimlarin-yanindayiz/4033/

    O zaman atılan adımlardan sadece ikisi:
    Havuz meselesi:http://www.youtube.com/watch?v=Nqy9Ot7XzzE
    Bu olay yayın kuruluşunun sert tutumu nedeniyle iptal olmuş ve unutturulmuştur.
    Akreditasyon meselesi:http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/detay.asp?ContentID=30743
    Bu olay ise bu açıklama ile bitmiştirhttp://www.fenerbahce.org/fb2008/popdetay.asp?ContentID=30897
    Fenerbahçe taraftarı olarak isteğimiz ne başarıdır, ne çıkardır ne düşünülen başka bir şeydir. Biz çektiğimiz cefaların karşılığı olarak sözünde duran, dediklerinden geri dönmeyen bir yönetim istiyoruz. Deplasman yasağını imzalayıp sonra kaldırılması için açıklama yapan yönetimimizin somut adımlar atmasını istiyoruz. "Isıran takım", "üç sene şampiyonluk" sözlerini zamane durum ve şartlar yüzünden sineye çekmiş ve yepyeni bir başlangıç isteyen bizler, bu yanar döner tavırlar yüzünden sözlerin tutulmasına var olan inancımızı kaybetmiş bulunuyoruz.
    Sorularımıza bu olaylarla hiç alakası olmayan ama cevaplanması gereken bir soruyla devam etmek istiyoruz. Başkanımız Aziz Yıldırım, ceza evinden çıktıktan sonra neden ilk olarak efsanemiz Lefter Küçükandonyadis'in kabrine değil de Mehmet Ağar'ı ziyarete gitmiştir. O içerideyken kahrolan, onu oğlu olarak gören bir efsaneden daha mı değerlidir?

    Kulübe destek değil köstek olduğumuzu belirten ve bunu Avrupa Ligi'nde yakılan meşalelere verilen para cezasına dayandıran yönetime sormak istiyoruz: Ligin ilk yarısında oynanan Gaziantepspor maçı, akreditasyon kartı olmayan Aziz Yıldırım'ın yaptığı anons sonucu kulübümüz kaç lira zarara uğramıştır? Bu meblağ hangi para ile ödenmiş neden meşaleye kesilen ceza gibi yayınlanmamıştır? Demokrasinin en yüce haklarından biri olan protesto hakkımızı engellen bir Fenerbahçe başkanı değil, bunlara kulak veren bir Fenerbahçe başkanı en büyük temennimizdir. Biz, dediğimiz gibi ne başarı ne çıkar istiyoruz. Kendi taraftarını, kendi taraftarına kırdırmayan, sırf onunla aynı fikirde olmadığı için taraftarı "hain" göstermeyen bir başkan istiyoruz.
    Açıklamanızı istiyoruz; bana neden kızıyorlar anlamıyorum, penaltıyı ben mi kaçırdım, golü ben mi yedim sözü ne demektir? Bu bakış açısından yola çıkarsak stadı ve tesisleri işçiler yapmış, takımı oyuncular şampiyon yapmış olmuyor mu? Kurduğunuz ironik cümlelerin ironik karşılığı, "Daum neden gönderildi, o mu berabere kaldı"dır.

    Şimdi dürüst bir cevap için soruyoruz; İstifa çağrısı yapılan Sivasspor maçı sonrası Mersin İdman Yurdu deplasman tarafına verilen biletlerin hepsi neden yönetim tarafından alındı? Denildiği gibi Antep maçında yakılan meşaleler yüzünden mi yoksa olası bir kötü sonuçta baskıyı azaltmak için mi? Eğer dediğiniz gibi Antep maçında yakılan meşaleler yüzündense, biz de şeref tribününe oturanları seçmek, tayin etmek istiyoruz. Zira orada oturan birinin akreditasyon kartı olmadan sahaya inmesini istemiyoruz.
    Yine bugün bu saatlerde yapılan açıklama sonucu öğrenmiş bulunduk ki, Okul Açık diye tabir edilen Türk Telekom Tribünü'ne olan yoğun ilgiden dolayı "çıkmayacak" denilen kombineler Migros Tribünü için çıkmıştır. Ancak yine soruyoruz: Bu bilgi neden bir internet sitesinin haberinden sonra çıkmış ve neden daha önce paylaşılmamıştır? Bu kombineler neden tam 527 tanedir? Neden Türk Telekom Tribünü'nün kombineleri tükenmeden yoğun ilgi adı altında bu kombineler çıkarılmıştır? Yıllardır istediğimiz halde reddettiğiniz Migros Tribünü'ne kombine olayı neden yoğun ilgi sebebiyle seneye başlayacaktır? Anadolu temsilciliklerimiz maçlarda hangi tribüne gelecek nasıl destek olacaklardır?
    Ve son olarak, kimi zaman üzüntüden ağlayan, kimi zaman yıkılan, kimi zaman evden çıkmayan, kimi zaman sevinçten caddelerde uyuyan, kimi zaman kendi parasıyla tuttuğu otobüste Fenerbahçe'yi görmek uğruna kazalar atlatan, biz "temiz" Fenerbahçeliler'i rantçı ve çok sevdiğimiz Fenerbahçe'nin düşmanı olarak göstermenizin vebalini nasıl ödeyeceğinizi hiç düşündünüz mü?
    Biz Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler adından önce (her zaman olduğu gibi), Fenerbahçeli olarak atılan her cesur adımın yanındayız. Yıllardır içinde bulunduğumuz ve evimiz gibi gördüğümüz tribünler içinde, bazen protesto hakkımızı korumaya çalıştık bazen en zorlu süreçleri atlatmak için bizi en çok üzen yenilgileri görmezden geldik. Ancak tavrımız hala nettir. Çok sevdiğimiz Fenerbahçe'ye bizi düşman gösteren, sözlerinde durmayan bir başkan bizim başkanımız değildir.


    http://www.facebook.com/unigencfb01/posts/152158054941945







  • Sert olmuş cevap
  • Tokat gibi, budur.
  • Simdi Aziz Yildirim dusunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu, açıklamalar ile olacak iş değil maalesef. İstedikleri kadar bir taraflarını yırtsınlar. Aynı görüşte olan gruplarla bir bütün olarak hareket etmedikleri sürece daha çok açıklama yaparlar. Ha ne oluyor; en azından kimin ne olduğunu anlıyoruz bu açıklamalarla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly

    Simdi Aziz Yildirim dusunsun

    püüü vız gelir tırst gider a.z için bunlar . adam yönetim içindekileri bile sus pus etti, muhalif grupları dagıttı , muhalif kişileri kulüpte hiç bir zaman görev alamaması için iç tüzüğü değiştirdi ve suçlamak için komplolar düzenledi [sadettin s. bescasnik transferinden komplo kurdu adam o kadar zengin kala kala 350-400 bin doları cebe indirecek kanıt yok evrak yok ama suçladı ve uzaklaştırdı] yani demem o ki açıklama iyi güzel ama a.z için bir sorun teşkil etmez....

    AÇIKLAMALARDAN ZİYADE YAPILACAK TEK ŞEY ZAMANINDA İSTİFA ETME DİYE YAPILAN YÜRÜYÜŞÜN AZİZ İSTİFA OLARAK YAPILMASI OLUR .AKSİ TAKTİRDE HİÇ BİR İŞE YARAMAZ.....




  • Bu adam yıllarca uyuttu bizi. Şimdi görüyoruz ki kendisi kulübü ele geçirmiş. Normal bir başkan çoktan bırakmıştı. Bu adam maalesef kulübümüzün üzerine kabus gibi çökmüştür.

    Benim artık umudum kalmadı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiyet Olsun başgan .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Font_Drakula

    Bu adam yıllarca uyuttu bizi. Şimdi görüyoruz ki kendisi kulübü ele geçirmiş. Normal bir başkan çoktan bırakmıştı. Bu adam maalesef kulübümüzün üzerine kabus gibi çökmüştür.

    Benim artık umudum kalmadı gibi.

    dur renkdaş sana biraz umut serpiştiriyim

     ÜNİVERSİTELİ GENÇ FENERBAHÇELİLER Açıklama yapmış.
  • Fenerbahçe Cumhuriyeti Başkanı Aziz Yıldırım, 12 numara twitter da tt yapmış
  • Yüzüne tükürsen 3 transfer yapacağım diyen adama bu açıklama devede kulak kalır.
  • Zamanında suçlu olduğu belli adamı körü körüne desteklersen başına geleceklere hazır olacaksın.
    Huy çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

    Zamanında suçlu olduğu belli adamı körü körüne desteklersen başına geleceklere hazır olacaksın.
    Huy çıkmaz.

    Boş konuşmayın. O gün desteklenmesi gerekiyordu. Fenerbahçe'nin hakları gasp edilmek istendi. Bugün aynı durum olsa hep beraber gene destekleriz. Olay isimle alakalı değil, makamla alakalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.