Şimdi Ara

Üniversitedeki Tarih ve Dil Dersleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu an pek ortalama konusunda yarar sağladığını söyleyemem. Ayrıca hoca derse gelmedik diye bütün sınıfın 90'lık-100'lük kağıtlarına 60-70 verdi. Amaç bize ders vermek. Yanlış olan şeylerden biri de bu.(2 hafta hariç tüm derslere gittim son hafta tüm sınıf gelmedi diye kızmış.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centrifugal

    Şu an pek ortalama konusunda yarar sağladığını söyleyemem. Ayrıca hoca derse gelmedik diye bütün sınıfın 90'lık-100'lük kağıtlarına 60-70 verdi. Amaç bize ders vermek. Yanlış olan şeylerden biri de bu.(2 hafta hariç tüm derslere gittim son hafta tüm sınıf gelmedi diye kızmış.)

    Gayet normal yapmis adam bit uyanik siz degilsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde yine iyi bizim ünide dersi bile görmüyoruz kitap verdiler vize şu ünitelerden final şu ünitelerden çıkacak denildi vize ve final dönemi geldi soruların kitaptakilerde alakası bile yok bizler ne yapalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi adam değil kadın. İkincisi ise bizim uyanıklık felan yaptığımız da yok kimse gelmeyecekti diye gitmedik derse. Ayrıca gitsek ne değişecekti ki? Hiçbir faydası olmuyor. Şu yaptığından sonra derse saygım felan da kalmadı.
  • Centrifugal kullanıcısına yanıt
    Kendinizi akilli zannedip derse ortaklasa gelmemissiniz ve dersi gectiginizden memnun olmanuz gerekirken hala elestiriyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olay geçip kalmak değil diyorum ama anlamıyorsunuz herhalde. Hocanın yaptığı çok ergence bir hareket. Tarih derslerine 4-5 kişi giriyoruz adamın yaptığı tek bir gıcıklık bile yok. Kendimizi akıllı zannettiğimiz yok ama sanırsam hocayla maaşını paylaşıyorsunuz bu kadar savunduğunuza göre.
  • Yeni Türkiye bu olsa gerek Aİİ ve Türk Dili dersinin zorunlu ders Olmasını eleştirir duruma gelmişiz vay be...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Centrifugal kullanıcısına yanıt
    Yukairda bana kadin olsugunu soyledigin hoxaya niye adam diyorsun ?Ben olsam ibretlik bir sinav yapip birakirdim sizi.Iyi yine bb vermis.Hoca istedigi gibi okur bolum derslerine gelince gorursunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADAM dediğim tarih hocası . Keşke yapsaydı ibretlik sınav o zaman yapamadım derdim, yaptım ama hoca düşük vermiş demezdim. Ayrıca Türk Dili harf notlarımız daha belli değil. O BB olan Tarih. Bölüm dersleri gelsin ya gerçekten şu Türk Dili'nden iyidir .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.