Şimdi Ara

Üniversitede kız bulmanın çok zor olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

    ülke gündeminde trol takılıyorum eğlendiriyor 


    hocam matematik bitirmiştiniz şu an napıyorsunuz?


    ben de ctis'ten bilkent math'a mı geçsem dedim, yazılımcı olmak için 3 katlı integrallerle vs. uğraşacaksın değmez demişti biri doğru mu?

  • Şu an bazı şeylerin sonuçlanmasını bekliyorum. Önceden yazılım ile uğraşıyordum şimdi ise bıraktım ve şartlar öyle gerekti.


    Matematik bölümünde bazı şeyler çok abartılıyor. 3 katlı integrali sen mühendislikte de görüyorsun zaten. Mesele zaten 3 katlı integraller değil. Matematik bölümün ders içeriğin ve yeri geldiğinde hocaların yaptığı ve ileride hiçbir şekilde işe yaramayacağını bildiği halde sırf kendi egosunu veya eski kafadan vazgeçmeyerek yaptığı zorbalık. Önceki zamanlarda(....-2020 yılları arası) Matematik bölümüne ilgin yoksa okunmaz zaten. Dikkat etmek lazım yine eski kafalı hocalar var.


    Mesela bize 1.sınıfta hocamız şey demişti "matematik bölümünün amacı bilim adamı ve akademisyenler yetiştirmek ve fen-edebiyat fakültesinin amacı da bu" diye söylemişti. Kimse de zorla matematik bölümünde yüksek lisans veya doktora alanında ilerlemek istemez. Matematik ile ilgili verebildiğin tüm temelleri verirsin "al bu bilgileri nerede kullanırsan kullan" dersin. Ülkemizdeki matematik bölümlerin zihniyeti yanlış.


    İlerideki zamanlarda vakıf üniversitelerin birinde bilgisayar müh.(endüstri mühendisliği veya istatistik olabilir) yüksek lisans yapıp bilinen devlet üniversitelerinden birinde doktora yapmak gibi bir hedefim var nasipse.





  • Zihinsel engelli olmayan-gerçek anlamda- her erkek büyükşehirlerdeki üniversitelerde okuyorsa çok rahat bir şekilde kız arkadaş edinebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boniek kullanıcısına yanıt

    Nerde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infernix kullanıcısına yanıt

    beğendiğin kişiyi tahmin ediyorum, renkli saçlı mı

  • marsupilami311 M kullanıcısına yanıt

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.