Şimdi Ara

üniversite tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben 2019 da üniversite sınavına girdim ve az bir puanla kazanamadım. ve aile baskısı olmuştu kazanamadığım için her neyse 2020'de dershaneye yazıldım ve kazandım,puanım öyle çok yüksek değildi o yüzden puana denk gelen yapı denetimi yazdım şuan 2.sınıfı okuyorum ama bölüm ileride derecede mekanik hesap isteyen matematik isteyen bir bölüm yarın sınavlar olucak,muhtemelen hepsinden kalıcağım sizce nasıl bir yol izlemeliyim biraz daha dişimi sıkıp 2022 yks'ye girip bana uygun bir bölüm mü seçmeliyim yoksa sizin başka önerileriniz var mı?


    bu arada neden 2020'deki tercihi yaptın veya yapı denetimi seçtin diyecek arkadaşlar olabilir 2019da zaten kazanamadım aile baskısı üzerimdeydi 2020'de gene tercih yapmasaydım hem dershane boşuna gidecekti hemde aile baskısı daha çok artıcaktı o yüzden mecburen bir yere tercih yapmam gerekiyordu.








  • İnşaat ile ilgili bir bölüm seçmişsiniz galiba bence inşaat mühendisliği seçin.

  • Hocam hangi bölümler senin hoşuna gidebilir. İş alanları nasıl, kazanabilecek potansiyele sahip misin, bunları iyice düşün ona göre karar ver.
  • Dikey geçiş sınavı ile İnşaat Mühendisliğine geçiş olabilir, araştırmak lazım aslında.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.