Şimdi Ara

Üniversite paramı Tırcılık yaparak çıkarmak istiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam okulda para kazanmaya calismak guzel sey ve bence herkesin yapmasi gereken bir sey. Bizim kulturde maalesef bu yok. O yuzden seni tebrik ederim.

    Simdi 14 yasinda lokanta, tir soforlugu vs. zaten olmaz. 18 de tir soforlugu dersen kurallari bilmiyorum ama daha buyuk yas gerekebilir. Ayrica hem okul hem soforluk nasil olabilir ki.

    Gelelim benim onerime. Sen madem yazilim muhendisligi dusluyorsun. Buradan basla 14 yasindaki biri cok rahat programlama yapabilir. Hatta bununla para bile kazanabilir gercekten iyi is cikartiyorsa. Bak simdi Tir soforlugu icin fiziksel olarak o Tirin icinde olman lazim ama programcilik oyle degil. Sen istersen Cindeki adama program yazarsin, istersen Amerikadakine, istersen Avrupadakine evinden cikmadan.

    Bence kafayi kesinlikle buraya yor. Gerekiyorsa bir kursa ya da gece gunduz internetten arastir ogren. Eger istekliysen bu konuda bence yapabilirsin. Belki once bir-iki ufak app vs. yaparsin. Sonra baska seyler denersin.

    Ben tabiiki bu isin teknik kismini bilmedigim icin direk sunu yap diyemem ama 18 yasin altinda bu isi yapabilenler var. Ya da kendini gelistirip muhendis olmadan yazilimcilik yapabilenler var. Ayrica cok da iyi para kazaniyorlar. Gelecek zaten teknolojide.

    Bugun tr soforlugu yapsan kazanacagin miktar belli evet risksiz kazanc ama sinirli ayrica ileride kazanacagin miktara hic bir etkisi yok. Ama sen ilerideki meslegini simdi yapmaya baslarsa hem ilerideki kazancini katlarsin hem de su an tirciliktan cok daha fazla ve cok daha kolay para kazabilirsin. Ama kazanamayabilrisinde riski o tabiiki.




  • 24 yaşında zaten tır ehliyeti alınmıyor mu üni bitmiş olur xD

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chiliagon

    24 yaşında zaten tır ehliyeti alınmıyor mu üni bitmiş olur xD
    Adam haklı valla :DDD
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chiliagon

    24 yaşında zaten tır ehliyeti alınmıyor mu üni bitmiş olur xD
    21 yaşında alınıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.