Şimdi Ara

Üniversite öğrencisine ödevde yardım :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar :))
    Üniversite öğrencisiyim ve bilgisayar toplama ödevim var ve sunum hazırlamam gerek . Parçaların arasında uyum olması gerek normal olarak ve neden o parçaları seçtiğim hakkında bir kaç cümleyle açıklamam gerek. Eminim aranızda bana yardımcı olabilecek iyi kalpli bilgisayar piri bir abim kardeşim ablam vardır. Yardımlarınızı bekliyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al1ckr -- 27 Ekim 2017; 0:40:22 >



  • Cidden üniversitede böyle ödev verildi mi ? Hangi üni ve bölüm nedir ? Çok tuhaf.

    Sistem tavsiyelerinden bi sistem bul seç, daha sonra tek tek google'da bunları arattır özelliklerine bak uyumluluklarını anlarsın zaten.

    Eğer yapamazsan ödevin son günü bana özelden yazabilirsin, eğer araştırdığını ve birşeyler öğrenebildiğini bana yansıtabilirsen severek yardımcı olurum. Şu halde bu ödevi kendin yapmaya çalışman daha faydalı olacaktır.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Birinin böyle düşünmesi gerçekten beni sevindirdi. Ankara Üniversitesi İnfaz Koruma ve Güvenlik bölümündeyim. Konuyla uzaktan yakından alakam yok. Resim dersim de var desem bana inanmayacaksın sanki :)) Zorunlu derslerden korkmadım seçmeli derslerden korktuğum kadar. Resim hocası bırakırım diyor :D Bilişim teknolojileri hocası yapacaksınız diyor garip . Benim oturup Anayasa'ya ceza mevzuatına insan haklarına inkilap derslerine çalışmam gerekirsen böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyorum. Mesajın için teşekkürler. Youtube'dan bir sistem toplama videosu buldum neden seçtiğini de açıklamış not aldım ve şimdi onları sunuma dökeceğim.
  • Saçma sapan bir ülkenin saçma sapan eğitim sistemi. İnfaz koruma ile bilişim ne alaka... Gerçi ben okula giderkende böyle bir saçmalığın kurbanı olarak teknik liseye geçemedim... Bütün meslek dersleri 5 birtek fizik 3 diye geçemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.