Şimdi Ara

Üniversite mezunu işsiz ölsün mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğitim fakültesi mezunuyum atanamadım. Okuduğum için sağlık sigortası işliyordu. Şu an bu durmuş vaziyette iş arıyorum iş yok. Benim gibiler için herhangi bir geçici sağlık sigortası yok mu?



  • burası türkiye doğduğun gün öldün aslında sen. şu an sadece bedenin hayatta...
  • burası Türkiye, burada insanların önemi yok. devlet için önemli olan tek şey para, sömürebildikleri kadar sömürüyorlar. tabi uzun yıllar boyunca sömürmek için oy gerekli olduğundan vatandaşlar sadece seçim zamanı önemli oluyor.
  • Kafan mı güzel arkadaşım nerede yaşıyorsun farkında değilmisin ?
  • Eskiden ülkenin durumu kötüydü. Son 8 yılda ise kötüyü aştı felakete sürüklenmeye başladı. Olsun Allah a şükür başımız "AK"
  • 19 yaşimdayim lise mezunuyum bir koli fabrikasina düştüm resmen bağimlilik yapti 2 aydir çalişiyorum her sabah çikicam çikicam diyorum aksam olunca şükürler olsun bir işim var diyorum resmen hamallik yapiyorum 600 tl ücretim var günde 14 saat ayakta çalişiyorum aylik 750 kadar mesai ile birlikde elime para geciyor iş beğenmeye kalkinca iş bulmak zorlaşiyor :( rüzgarda uçan yaprak gibiyim ordan oraya savruluyorum
  • izmirdeysen, 1. sanayinin karşısındaki ege ulaşımın orada bir atölye tornacı, frezeci(bunları geçiyorum), ayakçı vs. arıyorlar.

    düzenleme:
    yorumlara göre iş arıyormuşsun gibi bir izlenime kapıldım, kusura bakma. sigortanı kendin yatırabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 10 Aralık 2010; 21:40:19 >
  • Burası Türkiye kardeş. Türkiye'nin en iyi üniversitesinden mezun kişi bile cahil, ağzı bozuk Esra Erol'un kazandığı paranın yüzde birini kazanamıyor. Öyle bir bilim teknoloji ve sanayi bakanımız varki "Burası bir İslam ülkesi burdan mucit çıkmaz." diyor. Öyle kapitalizmin esiri olmuşuzki normalde iletişim fakültesi mezunlarının sunuculuk yapması gerekirken sırf güzel ve ilgi çekici diye mankenler sunuculuk yapıyor. Öyle bir ülkedeyizki teröristler bizden fazla hak sahibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhun yabgu

    Burası Türkiye kardeş. Türkiye'nin en iyi üniversitesinden mezun kişi bile cahil, ağzı bozuk Esra Erol'un kazandığı paranın yüzde birini kazanamıyor. Öyle bir bilim teknoloji ve sanayi bakanımız varki "Burası bir İslam ülkesi burdan mucit çıkmaz." diyor. Öyle kapitalizmin esiri olmuşuzki normalde iletişim fakültesi mezunlarının sunuculuk yapması gerekirken sırf güzel ve ilgi çekici diye mankenler sunuculuk yapıyor. Öyle bir ülkedeyizki teröristler bizden fazla hak sahibi.

    hort oolmuş ama
    +1283712847632875934634865986546989 diyorum noktasına kadar haklısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gelenekizm

    Eğitim fakültesi mezunuyum atanamadım. Okuduğum için sağlık sigortası işliyordu. Şu an bu durmuş vaziyette iş arıyorum iş yok. Benim gibiler için herhangi bir geçici sağlık sigortası yok mu?

    hortlamışken soralım ... atanabildin mi hocam ? ayrıca bölüm neydi ?
  • Artik var. Zorunlu olarak hatta. Gelirin yoksa ayda 40 lira olmasi lazim. Ama buna da milletten zorla para aliyor devlet diyorlar. Yani iktidar ne yapsa yapsin gormek istemeyenler gormuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenler genel olarak öğretmenlik dışında iş yapmak istemezler.Atanamayınca işsizim der dururlar.Diğer bölüm mezunlarının böyle konuşmaya hakkı yok nedense.
  • is bulamiyorsan alinma ama sorun sende hocam, konuya sacma sapan yorum yazan genetiği bozuk arkadaslar, kendini belli ediyor hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.