Şimdi Ara

üniversite ismi bu kadar önemli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bizim alt komşunun akrabası aksaray inşaatta okumuş iş bulamadım diyor ama ege/itü/ytü inşaattan birisini sorduğum da bizi arıyorlar zaten diyor. Üniversite ismi bu kadar önemlimi yani?



  • Öncelikli tercih sebebi olarak görülür ama her şey mülakat ile belirlenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bi hocamız vardı bize aslında üniversite ismi hiçde önemli değil anadoluda marmaradaki itüdeki boğaziçi deki hocaların kat kat daha iyi hocalar var öğretim görevlileri var oraya giden kişiler herkes gidiyor istiyor bide ben bakıyım benimde burda okumam gerek psikolojisiyle gidiyor yani oralara olan yoğun öğrenci talebi okulun popülaritesini artırıyor ve doğal olarak maksimum puandaki öğrencileri alıyorlar yani teknik olarak anadoluda kat kat daha iyi eğitim veren üniversiteler varken iş verenlerin bunu anlayıp sindirememesinden dolayı insanlar işşiz kalıyor diyordu ve bence doğruda diyordu...
  • Kız ile tanışırken tip ne kadar önemli ise iş bakarken etiket o kadar önemlidir. Şirket seni arka plana atar kötü üniversite ise, son tercih olursun belki daha iyisindir ama bilemezler. Kız da seni tipsizsin diye arka plana atar, belki daha karakterlisin ama bilemez. İlk sınavı kaybetmiş olursun çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neselihayalet -- 3 Temmuz 2014; 15:42:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.