Şimdi Ara

Üniversite gerekli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gerekli, ama tavsiyem parttime olarak özellikle bulabilirsen okuduğum bölümü göre bir işde çalışmayan mezun olunca 1-0 önde başlarsın
  • Gereksiz şu an 3. yılımdayım.Tabi bölümün, kişilik özelliğin, düşünme tarzın bir çok değişkeni var gereksiz olup olmadığına göre.Ben kendi kişiliğim için söyledim afedersin kıçımın kenarı paradan banane statüden banane aptal şehir hayatından banane olurda Alaskaya gidersem hortlatırım bu konuyu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mouveon

    Benim gordugum kadariyla universitede de ayni lisedeki gibi tipler var.Tek farki digerlerden farkli olanlarin asagilanmamasi olabilir.Ortam gormek falan demisler ama bi ortam gormek icin de dort sene harcamak niye? Eger herhangi bir alanda bi yetenegin,uzmanligin varsa gayet rahat universitesiz de kendini gelistirebilirsin.Zaten artik firmalarin dikkat ettigi sey daha cok is tecrubesi

    Hayatinda kac firmaya is basvurusu yaptin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    Gereksiz şu an 3. yılımdayım.Tabi bölümün, kişilik özelliğin, düşünme tarzın bir çok değişkeni var gereksiz olup olmadığına göre.Ben kendi kişiliğim için söyledim afedersin kıçımın kenarı paradan banane statüden banane aptal şehir hayatından banane olurda Alaskaya gidersem hortlatırım bu konuyu.

    sende doğaya kaçmak istiyorsun sanırım , merakla bekliyorum umarım hortlatırsın
  • Dostum artık büyük firmalar senin okuduğun okula vs bakmıyorlar işi biliyormu yapabilecek kapasitedemi ve en hızlı en kesin çözümü bulabiliyormu ona bakıyorlar.Okumadan kendini geliştirirsin fakat oda bi yere kadar öğreten gösterenin olması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmak istediğine bağlı. Bazı iş kolları için üniversite zaten şart. Dışarıdan kendini geliştirerek makine mühendisi falan olamazsın, olsan da hiçbir yerde işe giremezsin.

    Yazılımcı falan olabilirsin kendin öğrenerek ancak kendi firmanı kurmayacaksan yine bir bilgisayar mühendisine göre daha az kazanırsın.

    Kısaca şöyle söyleyeyim, kendi işini kuracaksan okumak anlamsız olabilir, onun dışındaki her ihtimalde üniversite okuyan adam önünde olacaktır hayatın boyunca.
  • tıp, mühendislik ve öğretmenlik harici fasa fiso. işsizliğin temel sebebide bu üniversiteler.
  • Üniversitedeki hocalarımız bile, okulda gördüğümüz şeylerin anca %10'luk bir kısmının meslek hayatımızda işe yarayacağını söylüyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.